Да, министърът се съгласи. Единственото му искане е да направи

...
Да, министърът се съгласи. Единственото му искане е да направи
Коментари Харесай

ДДС за ресторантите може да остане 9%. Падат и бонусите за сигнал за укрити данъци

„ Да, министърът се съгласи. Единственото му искане е да направи среща с ресторантьорите за изсветляване на бизнеса. Иска оферти от тях, само че ние бяхме ясни – няма да се случи 20% за ресторантьорите ", сподели депутатът.

 

Пеевски удостовери за среща с министъра на финансите, с Бойко Борисов и с Делян Добрев, на която е контрактувано да се направи по този начин, че нито един от работещите във въглищните централи да не остане без работа и да бъдат ориентирани към държавно дружество.

 

„ Уточнихме да има цялостна претовареност на хората, които се освободят в държавно дружество. Да няма никой, който да остане без работа. Закриването да бъде 2038 година. И настрана ще им предложим - който не желае да отиде в това държавно дружество, 36 заплати еднократно незабавно да се изплатят “, уточни още той, потвърждавайки.

 

„ Имахме сериозен диалог с финансовия министър. Надявам се, в този момент ще уведоми премиера, с цел да се схванат със синдикатите - не може да има тези митинги и липса на разговор “, съобщи Пеевски. 

 

Припомняме, че през днешния ден из цялата страна. Причината са Териториалните проекти за обективен преход на Стара Загора, Кюстендил и Перник, които ще се гледат през днешния ден в Министерския съвет.

 

ФрогНюз

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР