Да ми се обяснява колко е вредно да се пуши,

...
Да ми се обяснява колко е вредно да се пуши,
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Аман от педерасти, рецидивисти, цигани и непушачи

Да ми се изяснява какъв брой е нездравословно да се пуши, а да ти продават цигари на ъгъла и да взимаш големи пари от акцизи е извънредно несериозно. Това съобщи режисьорът Андрей Слабаков във безконечния спор дали да се пуши в заведенията или не , който стана отново настоящ, откакто вицепремиерът Валери Симеонов заприказва за връщане на режима с пространства за пушачи и непушачи в заведенията. Слабаков беше безапелационен, че в Европа имало доста страни, където си имало режим в заведенията със салони на непушачи и пушачи.
Няма по какъв начин да бъдем " за " връщане на пушенето в заведенията. От 2013 година, след въвеждане на възбраната за пушене в заведенията, са намалели 3% пушачите в България съгласно статистика на Евробарометър. Освен това има пасивно пушене – има да вземем за пример сервитьори и бармани са астма, които боледуват по-често, в случай че работят в задимено помещение. Такива хора към този момент не боледуват, съобщи доктор София Ангелова, а Слабаков сподели пред Нова телевизия: " Слава Богу, че са още живи ".
Значи ли, че закон, който не се съблюдава, би трябвало да бъде анулиран, попита доктор Ангелова.
" Достатъчно огромен съм да имам бавачка да ми споделят какво да върша и какво не – дали да пуша или не. Астматиците да отидат в залата за непушачи, това е дискриминация по отношение на мен.. Знаете ли какъв брой пари давам на страната като акцизи – вие какво давате?! Не се борите с нищо, кажете да не продават цигари. Мнозинството от лекарите, които познавам, са пушачи – в случай че беше толкоз ужасно, за какво пушат ”, отвърна Слабаков.
Няма такова разбиране като пасивно пушене, това е безспорна измама. Вашите астматици се утежняват, тъй като някой глупак направи велосипедни алеи на " Раковска ", ядем отпадъци, всичко е цялостно с ГМО, продължи Слабаков. Надделя малоумието – в случай че не пушим в заведенията, ще бъдем по-здрави ли, попита той. Аз не искам да се групирам с непушачи – те си седят там, ние си седим тук. Хората не са привикнали, безапелационен беше режисьорът.
Д-р Ангелов даде и образец от проучване в Италия, съгласно което в гараж с пушачи и в гараж с непушачи имало голяма разлика в отделяните нездравословни субстанции и фини прахови частици. " Стига нелепости - като се качите на Витоша и видите София, за този черно-кафяв капак е отговорно пушенето на ъгъла. За да изпушите една цигара пасивно, би трябвало да се изпушат 100 цигари на два кубични метра ", съобщи Слабаков, без да споделя от кое място са тези данни и упрекна доктор Ангелова, че получава пари за акциите срещу тютюнопушене. Проверете от кое място - от Адвентиската черква, приключи Слабаков, който настоя, че доста по-вредни са колите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР