Да, костенурката е супер. Защото е оригинална и защото е

...
Да, костенурката е супер. Защото е оригинална и защото е
Коментари Харесай

Борис Бонев за коледната украса в София: Да, костенурката е супер, защото е оригинална и смислена

Да, костенурката е супер. Защото е истинска и тъй като е смислена. Защото е част не просто от Коледна декорация, само че и като идея за запазване на биоразнообразието и дивите морски животни. Това написа във Facebook общинският консултант от ПП-ДБ-СС и водач на " Спаси София " Борис Бонев

Огромна морска костенурка, октопод, медузи и палитра от цветове ще се разлеят над кръстовището, напомняйки за благосъстоянията на нашата планета и скъпия дом, за който всички можем да се грижим. Празнувайки биоразнообразието, цялостен месец украсата ще радва поданици и посетители на града с богат подводен пейзаж, който във вечерните часове ще сменя напълно образа си, оживявайки в разноцветни светлини.

През последните 50 години популацията на разнообразни типове животни и растения е намаляла с над 60%. В тази връзка сътрудници на уредниците от банковия бранш за всяка издадена карта подаряват 1 $ на Conservation International в поддръжка на опазването и възобновяване на местообитанията на застрашените типове. Тази година " дружно пазим водното благосъстояние " и всеки може да даде своя принос за задачата на организацията да подкрепи опазването на 4,5 милиона квадратни километра водни площи в целия свят.



Поздравления на всички съседи и запалянковци, които за трета година припознават акцията като своя идея и способстват с креативен дух - СлънцеЛуна, Phine, Zoya, Sabai, Irini, Woood, Мини Маркет, Imp-Act, и всички живущи в квартала.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР