Да, констатирам, че зам.-кметът по екология, на който всички общински 

...
Да, констатирам, че зам.-кметът по екология, на който всички общински 
Коментари Харесай

Стоян Алексиев отговори на Тимчев: Защо 4 години зам.-кметът по екология бездейства?

„ Да, установявам, че зам.-кметът по екология, на който всички общински  предприятия са на послушание, не взема решение казуса към този момент четвърта година ”, това съобщи кметът на регион „ Северен ” Стоян Алексиев. Той се свърза с TrafficNews във връзка рецензиите на зам.-кмета по екология, който го  укори, че не прави нищо, с цел да реши казуса със сметището до КАТ. Тимчев назова Алексиев „ книжовен воин, който установи и написа ” само че не взема решение проблеми ”.
Прочетете още
„ Като зам.-кмет по екология на негово непосредствено послушание са „ Градини и паркове ”, „ Чистота ”, „ Дезинфекционна станция ”. Не виждам да е решил някой от проблемите там -  нито е почистено, нито озеленено, нито напръскано против комари и кърлеж. Да, аз установявам и пиша  писма, в които ясно споделям, че господин Тимчев не си прави работата. Ако искаше от дълго време можеше да реши този проблем ”, сподели Алексиев. По думите му той е от 20 години, само че до момента никой не е тръгнал да го взема решение.

„ Откакто влязох в регион „ Северен ” се пробвам да намеря решение, като за това предложих да се даде на търг. Първият, който пропадна бе поради сбъркан организационен проект от Община Пловдив – парцелът бе даден 8 дка, а той се оказа 2,9 дка. След това  пуснахме търг, на който бе дадена нереална цена и за това инициираме  трети. Дори и да се провали този търг, нямам доверие господин Тимчев да вдигне бетонни стени, както се закани ”, сподели Алексиев.

Той добави, че когато решението на Общинския съвет за стартирането на търга влезе в действие незабавно ще образува комисия за неговото оповестяване.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР