Да, килоти. Правилно сте прочели в заглавието - думата е

...
Да, килоти. Правилно сте прочели в заглавието - думата е
Коментари Харесай

10 стилни начини да носиш... КИЛОТИ тази зима

Да, килоти. Правилно сте прочели в заглавието - думата е килоти. И през днешния ден ще ви поучавам по какъв начин да ги носите. Но умерено, не става въпрос за гащите на баба ви, а за един много по-стилен, забавен и мекушав панталон, който ще виждаме на всички места този сезон.

Килотите вършат своето триумфално завръщане под формата на зимния панталон, който стилните блогърки няма да смъкват от краката си скоро.

 мода

Всички знаем, че стилните трендове вършат своето завръщане, понякога, и с помощта на това сега носим тесни дънки, кожени панталони и гащеризони. Изглежда, че килотите ще се трансфорат в идната обичана фешън находка. Този тип панталон беше съвременен през 90-те години и с цялата носталгия по предишното, не е по никакъв начин изненадващо, че още веднъж ще го носим.

Все отново носенето им си остава малко комплицирана задача, защото характерната им дължина и кройка не е напълно мултифункционална. Но аз не бих ви изоставила да се чудите, а още в този момент ще ви покажа цели 10 метода да носите килоти тази зима!

Вижте ги ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР