Да караш автомобил по време на отпуската в чужда държава

...
Да караш автомобил по време на отпуската в чужда държава
Коментари Харесай

Турист се заклещи с колата си в тясна уличка на остров Санторини

Да караш автомобил по време на отпуската в непозната страна може да се окаже много стресово занятие. Освен, че можете да объркате пътя, може да станете и обект на насмешки. Както при този случай от предишния петък в Гърция.
Прочетете още
Водачът на един не доста огромен Nissan Micra стана обект на насмешки, откакто се заклещи с автомобила си тясна уличка. Резултатът е цялостна комбинация в бяло.

Произшествието е станало предишния петък, по време на празниците за гръцкия Великден, в Месария на Санторини. Снимката е оповестена на Facebook-страницата на общината, като е обявено на жителите, че поради празниците автомобилът може би няма да бъде отстранен незабавно. Градската администрация е съобщила, че е уведомила компанията за коли чартърен, чиято благосъстоятелност е Micra-та. Не се оповестява, дали лидерът на автомобила е получи наказване и санкция.

По-старите градове, най-много в Европа, не са проектирани за придвижвания на коли. Много от тях имат тесни улици и още по-тесни улички, които са най-подходящи за хора, колела и мотопеди. Заседналата в уличката Micra е K13 от четвъртото потомство, създавана след фейслифта от 2013 година Широчината ѝ е 1,67 метра – т.е., не е огромен и неуместен автомобил, написа AutoBild.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР