„Да каже той, че се надява това решение да е

...
„Да каже той, че се надява това решение да е
Коментари Харесай

Явор Божанков: Шокиран съм от Радев. Ако някой е знаел за изгонването на дипломатите, то това е той

„ Да каже той, че се надява това решение да е било премислено, да имало задоволително обстоятелства... Той е осведомен с всички тези обстоятелства и не знам за какво и с какви очи може да показва такива тези “, уточни Божанков.

От коридорите на Народното събрание той подсети, че отчетите на службите са били изслушани по искане на Българска социалистическа партия и добави: „ Убедих се, че има кръг от хора, които са знаели за това решение. Да, министър-председателят, Външно и президентската институция “.

На въпрос значи ли това, че Радев лъже, Божанков разяснява: „ Търся най-меката дума - може би съм шокиран от тази реакция, тъй като представители на президента в този Консултативен съвет са били там. И шефът на администрацията на президента - Димитър Стоянов, е бил съответно осведомен за целия проблем “.

Депутатът не отговори съответно на въпроса дали Българска социалистическа партия ще поддържат „ Продължаваме Промяната “ за нов парламент в границите на това държавно управление при претендент за министър председател, друг от Кирил Петков. А за изискването, което левицата сложи за връщане на масата на диалози с Политическа партия, Божанков съобщи: „ Няма тракане с крайник и слагане на условия. Въпросът е кардинален. Дори и нашата реакция да звучи последна. В момента би трябвало да предложим нещо друго. Същият кабинет значи да кажем на обществото, че ние не сме позволили никаква неточност. А имаше много пропуски “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР