Да изпратят до София пощенски гълъб от консулството в Букурещ

...
Да изпратят до София пощенски гълъб от консулството в Букурещ
Коментари Харесай

Албена Белянова за новия проект: Гешев да приключи проверката за Спецов

Да изпратят до София пощенски гълъб от консулството в Букурещ и най-сетне да спрем да се тревожим за двойното поданство на Петков. Вярно, че сме 21 век и има куриерски компании, а и ще вкарваме електронно ръководство, в това число електронен продан на документи, само че като няма различен вид, и гълъбът е вид.

Гешев, който е сезиран за инспекцията на шефа на Национална агенция за приходите - Спецов, да вземе да я завършва. Помним в чия изгода са дълго траялите прокурорски инспекции.
Даниел Лорер (на фотографията в средата) - консултант на Петков в МИ, ръководител на Комисията по бистрота в МИ и брачен партньор на служебния заместник-министър на финансите Виолета Лорер да регистрира обществено и транспарантно активността на Комисията по бистрота. Помня, че Петков разпореди на МИ и АДФИ инспекция на ББР. АДФИ е към министъра на финансите, а Виолета Лорер реализира наблюдаване върху активността на АДФИ. За непотизма (форма на корупция) съм писала и преди, по тази причина няма да се дублирам.
Почтено би било. Не ли?

Адвокат Албена Белянова, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР