Да износиш и родиш едно дете е прекрасно, но със

...
Да износиш и родиш едно дете е прекрасно, но със
Коментари Харесай

Без фотошоп и филтър: 12 жени показват как изглеждат след раждане

Да износиш и родиш едно дете е прелестно, само че сигурно доста мъчно. И не е по никакъв начин почтено, че актуалното общество кара така и така изплашените и изтощени нови майки, да се усещат още по-зле, показвайки им единствено розови и съвършени образци за това по какъв начин би трябвало да наподобява една жена след раждането.

Талии на манекенки, крачета като солетки, никакви следи от стрии или целулит, неизчерпаеми сили за пътувания и бягане нагоре-надолу, плюс проникване в облеклата от преди бремеността - това демонстрират на света новите " съвършени " майки, които обожават да акцентират какъв брой добре се оправят, откакто са избутали ново човешко създание на този свят.

 бременна бременност Istock

А истината е, че би трябвало да се възхищаваме на всяка майка. Независимо дали е качила 5 или 25 кг поради бремеността, без значение дали се е върнала във форма 3 часа след раждането или тялото ѝ е останало белязано завинги. Тя е донесла нов живот на този свят и би трябвало да почитаме това.

Истината е, че след раждането никоя жена не се усеща най-красива, най-желана и в най-хубавата си физическа и психическа форма и е време да престанем да крием този факт, а да забележим действителността оттатък положителната поза и идеалния филтър в Instagram.

Ще ви покажем действителни фотоси на 12 майки, които демонстрират една друга реалност. Тяхната реалност. Тя не е напълно съвършена, само че това не значи, че не е красива. 

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР