Да изхвърлите някои неща от дома си или от живота

...
Да изхвърлите някои неща от дома си или от живота
Коментари Харесай

Три неща, които трябва да изхвърлите от дома си

Да изхвърлите някои неща от вкъщи си или от живота си от време на време не е толкоз просто. Причината е, че всички обичаме да държим избрани предмети покрай нас, без значение какъв брой счупени или развалени са те. Просто те имат несъмнено сантиментално значение.

От счупени вази и напукани чинии до разкъсан килим или неуместна дреха – рядко ние или нашите майки бихме ги изхвърлили. Защото кой знае по кое време ще ни потрябват, нали? Въпреки това, има някои неща, които човек не би трябвало да държи в дома си. Вероятно ще попитате за какво. Смята се, че те носят негативност, отчаяние и неприятни трептения в дома ви.

Ето и три неща, които наложително би трябвало да изхвърлите, в случай че са в дома ви:

Мъртви растения

Да признаем, не са доста хората, които държат мъртви растения в дома си. Има обаче и такива. Някои от тях няма да имат нищо срещу да ги запазят за ден или два, с вярата да се върнат към живот още веднъж. Друга причина може да е, че просто тъй като ги мързи да го създадат сега. Въпреки това, задържането на мъртви растения в дома може да извърши къщата ви с отрицателна сила и стрес. Така че за предпочитане е да изхвърлите всички мъртви растения, в случай че има такива, и то тъкмо в този момент. Тук не приказваме единствено за обичаното ви цвете, харизано ви от специфичен човек, а и за всички саксии.

Счупени или напукани огледала

Повечето от вас евентуално ще имат това едно огледало в домовете си, което има най-малко една цепнатина в ъглите си. И нямате нищо срещу то да стои там. Вероятно си мислите, че повредата не е толкоз огромна и нищо не пречи да продължите да го ползвате. Въпреки това, човек в никакъв случай не би трябвало да държи счупени или напукани огледала вкъщи. Без значение какъв брой скъпи са те за вас, би трябвало неотложно да ги изхвърлите. Опасно е да ги държите, тъй като някой може да се пореже на тях. Освен това счупеното огледало се отразява отрицателно на ситуацията в дома ви. Все отново не е инцидентно, че хората са споделили, че счупеното огледало носи седем години неприятен шанс. Не сме чак толкоз суеверни, само че все пак, не е добре да го държите в дома си.

Снимки или предмети от декора, които изобразяват мъртви същества

Много от нас са фенове на положителното изкуство, без значение под каква форма. И от време на време обичаното ни произведение на изкуството може да изобразява мъртво създание. Докато някои споделят, че това е изкуство и няма нищо общо с действителния живот, други спорят, че може да излъчва неприятни трептения. Въпреки че гибелта несъмнено е натурален развой и част от нашия живот, няма нищо неприятно в това да сме на по-сигурната страна. Така че, в случай че имате някакви творби на изкуството, които изобразяват мъртви същества, по-добре е да изхвърлите тези неща от вкъщи си. Ако имат сантиментална стойност, то най-малко ги дръжте на място, където няма директен контакт с ежедневния ви живот. Защото в последна сметка той се въздейства от средата, в която живеете. Така че, уверете се, че средата в дома ви е позитивна, щастлива и мотивираща.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР