Да – имаше такава среща. Това с половин уста призна

...
Да – имаше такава среща. Това с половин уста призна
Коментари Харесай

Нинова потвърди бомбата на ПИК - оплете се в обяснения за разпределянето на постове

Да – имаше такава среща. Това с половин уста призна соцлидерката в оставка Корнелия Нинова за среднощната си среща с двамата аферисти от " Продължаваме промяната " на " Позитано " 20, документирата от фотографите на ПИК.

Нинова обаче извъртя позицията си и хвърли мъгляво пояснение от ефира на телевизия " Нова нюз ", за какво срещата сред тях се е състояла толкоз късно, както и какъв е мотивът за тайното свиждане.

" Тя беше подбудена от факт, че чухме мнение от нашите сътрудници от “Продължаваме Промяната”, че до края на годината няма да се одобри бюджета за идната година, и това ни притесни”, направи се на загрижена Корнелия Нинова.
свързани новини99768преди 8 часа69336на 26.11.2021
“Изумена съм от нервността, която се разви към тази среща. И по какъв начин естественото се показва за ненормално. Партии, обсъждащи за държавно управление се срещат – това е обикновено “, продължи да увърта тя, без да изясни, за какво, като е била толкоз незабавна и значима срещата, на нея не са участвали и останалите политически субекти, които от пет дни симулират работа с доста празни приказки в столичен мол.

" За браншове, министерства и персони – няма да приказваме, преди да беседваме с сътрудниците от другите три партии. Такива диалози към момента не са водени. Ще би трябвало да изчакаме - мисля, че по този начин е коректно”, сети се Нинова, че с изключение на Българска социалистическа партия, с Харвардите беседват още две партии.
свързани новини92990на 26.11.2021
По думите й в договарянията за нов кабинет имало две червени линии, които няма да премине. Едната е въпросът за участието на Македония в Европейски Съюз. Другата – Истанбулската спогодба.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР