Да имаш милиарди и да стоиш начело не на една,

...
Да имаш милиарди и да стоиш начело не на една,
Коментари Харесай

Как изглежда домът на Илон Мъск

Да имаш милиарди и да стоиш отпред не на една, а на няколко големи компании в разнообразни сфери, надалеч не значи, че би трябвало да живееш в дворец. Именно това е мисленето на Илон Мъск, който през 2020 година разгласи, че продава недвижимата си благосъстоятелност, с цел да влага парите в бизнесите си.
 Илон Мъск и хипотетичната му корист с опиати
Употребява ли опиати Илон Мъск

Милиардерът демонстрира притеснително държание

И по този начин един от най-богатите хора на света заживя във фургон наоколо до базата на SpaceX в Бока Чика. Много нетрадиционно и тъкмо в него жанр бихме споделили. А и го има моментът, че толкоз и се задържа у дома, тъй като по-голямата част от времето прекарва по офисите си и постоянно спи я на бюрото, я на земята.

Уолтър Айзъксън, който написа последната биографична книга за, се оказва един от честите гости в дома на милиардера. Именно той разгласява в Twitter кадър, от който разбираме по какъв начин наподобява общото пространство, обединяващо хола и кухнята на индивида, който има над 210 милиарда $.

In 2020, Musk decided to sell his five grand houses and to have as his primary residence this spartan two-bedroom house in Boca Chica, TX, where we would meet and he would sit at this wood table and make phone calls. In my forthcoming bio,, I explain why.
— Walter Isaacson (@WalterIsaacson)
На фотографията не виждаме нищо впечатляващо и друго от един дом на средностатистически американец. Може би единственото, което подсказва, че тук живее някой по-различен, е дребната, черна ракета върху дървената маса, написа IndiaTimes.

Обикновеният метод на живот в действителност е това, на което милиардерът е привикнал през по-голямата част от живота си. Като студент той постоянно е имал единствено по $ дневно и му се е налагало да се оправя с в действителност малко, до момента в който натрупа доста.
 Защо Илон Мъск атакува Парис Хилтън поради рекламите в X
Защо Илон Мъск атакува и Парис Хилтън

Мъск продължава да е правилен на себе си

И през днешния ден Илон Мъск живее в своето двустайно жилище, което наподобява навръх ергенска квартира. На посетители най-често му идва неговата майка Мей Мъск, която нееднократно е споделяла, че даже и се е налагало да спи на пода, в случай че желае да пренощува при сина си. Но на този стадий фантазиите на милиардера се простират доста по-далеч от това да тъне в разкош и да има няколко прислужнички да вземем за пример.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР