Да има регламент българските институции да реагират, ако премиерът не

...
Да има регламент българските институции да реагират, ако премиерът не
Коментари Харесай

ГЕРБ иска правила за действие, ако премиерът не е в състояние на изпълнява задълженията си

Да има правилник българските институции да реагират, в случай че министър председателят не е в положение политически, личностно или експертно да си извършва отговорностите, упорства ГЕРБ. Пред публицисти в Народното събрание депутатът Томислав Дончев съобщи, че сега " България се ръководи от безусловно неуправляем човек " и е нужна конституционна процедура която да разрешава Народното събрание или различен орган да реагира в сходна обстановка.

По думите му няма нито едно външно- или вътрешнополитическо решение на ръководещите, което да не е приключило с злополука. Като образец даде решението за оповестяване на 70 чиновници на съветското посолство за нежелани. Въпреки че ГЕРБ поддържа решението, съгласно Дончев то е било " създадено по най-безобразния метод ".

Председателят на парламентарната група Десислава Атанасова се солидаризира с написаното във " Facebook " от съветския дипломат Елеонора Митрофанова, съгласно която " отговорността за по-нататъшните тежки последствия на тази стъпка е напълно върху държавното управление на Кирил Петков ", съобщи Дневник.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР