Да има правителство е задължително. От кого? От рамбовци, които

...
Да има правителство е задължително. От кого? От рамбовци, които
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Почерпени рамбовци искат да правят правителство

" Да има държавно управление е наложително. От кого? От рамбовци, които няколко души, отново през медиите разбрахме, че почерпени взимат решения за сапоразправа с опозицията. От рамбовци, които на свои партийни съвещания не се занимават с проблемите на хората и на страната и да търсят излаз от рецесиите, а се занимават по какъв начин да натикат и да заличат своите съперници " - това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в коридорите на Народното събрание.

" Те вършат и кроят проекти по какъв начин да унищожават даже и службите за сигурност на страната, с цел да ги трансфорат в партийно-политически инструмент ", упрекна той " Продължаваме промяната ". Той съобщи, че подобен вид хора не би трябвало да бъдат овластени, тъй като това е " пълзящ фашизъм ", на който Движение за права и свободи нямало по какъв начин да бъде съизвършител.

" Ситуацията е доста сериозна. Свидетели сме на цялостен разпад на страната ", разяснява той и изясни, че всяка една от трите управляващи има проблеми.

Според него към този момент се следи сред институциите и управляващите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР