Да, и на нас ни отне известно време, за да

...
Да, и на нас ни отне известно време, за да
Коментари Харесай

Не, това не е Елизабет Хърли - това е 21-годишният ѝ син!

Да, и на нас ни лиши известно време, с цел да осъзнаем, че лицето на фотографията не принадлежи на иконичната Елизабет Хърли, а на 21-годишният ѝ наследник Дамиан Хърли, който по това време е на 17 години. Двамата oбаче не престават да са като две капки вода!

Снимката е на козметичната марка Pat McGrath Skin Fetish: Sublime Perfection. Фотосесията е дело на Стивън Мейзел, а ние не можем да повярваме какъв брой доста това момче наподобява на майка си. Видно е, че Дамиан върви решително по стъпките на звездната си майка и несъмнено е наследил от нея характерната си хубост.
 Звездни майки и дъщери с необикновено лъчение  Звездни майки и дъщери с необикновено лъчение  Звездни майки и дъщери с необикновено лъчение  Звездни майки и дъщери с необикновено лъчение
Отдавна се знае, че двамата с Елизабет имат доста мощна връзка между тях, а самият Дамиан дефинира Хърли като " най-хубавата майка на света ".

Двамата даже постоянно обличат идентични облекла, наблягайки още повече поразителната аналогия между тях.
                             

Дамиан е наследник на Елизабет и американският предприемач Стив Бинг, въпреки двамата в никакъв случай да не са имали публична връзка. Стив Бинг даже отхвърляше да е татко на Дамиан до 2001г., когато стана ясно, че той е негов биологичен родител посредством ДНК тест.

Дамиан в никакъв случай не е виждал татко си, само че има доста мощна връзка с майка си. Самата Елизабет твърди, че двамата са сродни души.

Фенове на звездата постоянно я подлагаха на критика, че синът ѝ стои зад много от пикантните ѝ фотоси в Instagram , само че Елизабет Хърли изясни, че няма нищо необичайно в това детето ѝ да я снима, когато са дружно на отмора.
                             

Една от последните онлайн появи на Хърли и нейния наследник дружно е на концерта на Елтън Джон в Стокхолм, част от последното турне на артиста - " Farewell Tour ". Елтън Джон е кръстник на момчето, по тази причина прекарването беше още по-специално.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР