Да харчих прекомерно е проинфланционно. Това означава, че крадат от

...
Да харчих прекомерно е проинфланционно. Това означава, че крадат от
Коментари Харесай

Гроздан Караджов плаши: Асен Василев може да ни докара до Виденовата инфлация

Да харчих прекалено е проинфланционно. Това значи, че крадат от джоба ви. Асен Василев може да ви докара до нещо сходно на инфлацията по времето на Жан Виденов. Той е сходен персонаж. Бюджетът му е Жан Виденовски. Цяла Европа е на прага на криза “, сподели народен представител от " ИТН " Гроздан Караджов в предаването „ Лице в лице “ по Би Ти Ви.

Той акцентира, че Има Такъв Народ са срещу Бюджет 2024. „ В петък финансовият министър го изтегли. Да си спомним какво направи Асен Василев при актуализацията. Той наду с над 4,7 милиарда лв. сметката на приходите и надлежно с това обоснова разноските си до края на 2023 година Само след пет месеца той катастрофира и се наложи да изтегли 2,5 милиарда лв. заем “, акцентира депутатът, който беше министър на районното развиване в кабинета на Кирил Петков.

„ Правителството и Народното събрание са неработещи. Всеки ден сме очевидци на някакви кални битки сред некоалиционни сътрудници. Те даже нямат коалиция. Непрекъснато се гласоподават закони, които са корекция на поправката. Хората не я желаят тази сглобка. Над 80% не я утвърждават. Те желаят същинска коалиция “, безапелационен е Караджов във връзка това дали от Има Такъв Народ ще поддържат импортирания избор на съмнение. 

„ Това държавно управление, когато и да си отиде все ще е късно. Това е по този начин, тъй като неговият неуспех е във всички области. Нито върховенството на закона у нас го има, нито границата ни е добре охраняема. Ние не сме благонадежден сътрудник, в това число и в партньорските служби, които би трябвало да охраняват границата от мигрантския поток “, добави той.

„ Имаме едно тресящо се от непрекъснати кавги държавно управление. Какви са тези сглобки, какво е това, което ни е препоръчано като ръководство. Има към този момент двама министри, които се упрекват – единият е мандатоносителят Кирил Петков, който го упрекват във влияние да не се ползва Законът за публичните поръчки в Министерството на електронното ръководство за 480 млн. лв. “, съобщи Караджов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР