Да грабнеш вниманието с рекламно писмо в една претъпкана от

...
Да грабнеш вниманието с рекламно писмо в една претъпкана от
Коментари Харесай

Имейл маркетинг? Мисията възможна!

Да грабнеш вниманието с рекламно писмо в една препълнена от имейли е-поща напълно не е елементарно. Но пък не е невероятно. По-скоро е въпрос на някои механически трикове.

Най-важното нещо, с цел да не отхвърлят бързо рекламното ви електронно писмо, е да създадете подстрекателство за меродавност, считат от btbonline.com. Важното е да се обозначите като спедитор, който предлага сериозна и добра оферта, поднесена с изчистен дизайн на електронната страница.

Тук следват три не доста комплицирани стъпки, с които може да се увеличи успеваемостта на имейл акциите.

Всичко стартира с брандирания дизайн . Независимо дали гледате с професионален взор HTML функционалностите или не, има някои варианти, които можете да добавите, с цел да извършите по-добър рекламния си имейл. Използвайте дизайн на писмата, който отразява същността на марката ви. Разпознаваемият аспект основава в мозъка на потребителите спомен и чувство за акция, не за инцидентно получено досадно рекламно писмо. Той ще стане мотив хората да отделят спомагателен миг, с цел да извърнат внимание какво получават. Дори да не сте експерт в работата на Photoshop, можете да употребявате инструменти като PicMonkey, с цел да си създадете различим дизайн.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР