“Да гори в любов на Преслава, пусната в купето, стана

...
“Да гори в любов на Преслава, пусната в купето, стана
Коментари Харесай

Песен на Преслава - повод убитият Красимир да се скара на Запринка във влака

“Да гори в обич ” на Преслава, пусната в купето, стана косвена причина мъж да бъде погубен във трен край Вакарел.

Криминалният случай се разиграл в петък сутринта. 50-годишен мъж е намушкан смъртоносно след скандал с други пасажери. Ангел Цветанов направил забележка на брат и сестра - Запринка и Красимир Мутафчийски, че слушат мощно музика. В този миг звучала песента на Преслава “Да гори в обич ”. Мъжът траял няколко минути чалгата, само че когато се чул текстът на песента “Първо игнорирай го, пристигна ли стопирай го, не сърцето, питието води го, второ надалече хвани от леглото този мъж, сутринта ще съжаляваш ”, Цветанов не издържал.

При направената забележка престъпно проявените брат и сестра му скочили с нож. Предполага се, че Запринка го е намушкала съдбовно.

“Инцидентът е станал вътре във влака, в купето. Това, което се знае, е, че е зародила кавга ”, съобщи ст. комисар Николай Спасов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - София.

За няколко минути на гарата идват полиция и Спешна помощ, само че Ангел в наръган в аортата и изкървява до гибел. Двамата бягат.

“За страдание контузиите на пациента са били несъвместими с живота. При нахлуване в сервитута на гарата, жена от ромски генезис, с дете, което е било с нея, след сдърпване с един от пасажерите, вади нож и го намушква в гърдите ”, сподели доктор Илиян Георгиев – шеф промяна в Спешна помощ.

Красимир и Запринка са хванати във Вакарел. “Двамата арестувани са от Ихтиман и са пътували за София. Задържани са във Вакарел, до момента в който се опитвали да избягат. Оръжието е открито, опитвали са се да го скрият ”, съобщи Николай Спасов. По данни на “24 часа ” те метнали ножа под кола, само че той е открит.

Красимир е натопил сестра си за убийството. Двамата имат голям брой престъпни регистрации. Неговите са за милостиня. Запринка пък е хващана да принуждава малолетни девойки да стават проститутки. Двамата са арестувани за 72 часа. Изяснява се лъже ли Красимир. За задачата полицията търси очевидци нa свадата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР