Да гледате как децата ви отварят подаръците си е част

...
Да гледате как децата ви отварят подаръците си е част
Коментари Харесай

Кошмарът на мама, когато децата отвориха всичките си коледни подаръци, преди тя да се събуди

Да гледате по какъв начин децата ви отварят подаръците си е част от насладата на Коледа, само че една майка беше ужасена, когато децата й се промъкнаха долу по средата на нощ, с цел да отворят играчките си без нея.

Сара Хинчклиф се разсъни рано на 25 декември през 2020 година, разчувствана да гледа децата си Престън, който беше на четири години по това време, и тригодишните близначки Мици и Алфи, отвори подаръците, които Дядо Коледа им е оставил. Но когато слезе долу, „ стомахът й падна “, когато видя, че Престън и Мици към този момент са в хола – и бяха отворили всичките си дарове.

Нахалните дребни деца се бяха измъкнали от леглото си измежду нощ и бяха отворили подаръците си, до момента в който майка им спеше. Алфи обаче не беше забъркан в сегашния дебютен неуспех, защото той също към момента спеше, само че Сара сподели, че братята и сестрите му също са отворили някои от играчките му.

Майка-домакин, която се разсъни в 5 сутринта на някакви шумове, сподели: „ Беше призрачен сън. Не бях задремал до два. Бях надълбоко задремал и не чух нищо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР