"Да дойда в Ботев Пловдив основна заслуга имат двама от

...
"Да дойда в Ботев Пловдив основна заслуга имат двама от
Коментари Харесай

Новият треньор на Ботев: Толкова съм щастлив, че все едно съм подписал договор за 10 милион

"Да дойда в Ботев Пловдив съществена заслуга имат двама от шефовете му - Иван Йотков и Адалберт Зафиров. Заради тях се съгласих да поема тима, а не поради пари ", съобщи при представянето си през днешния ден пред медиите новият старши треньор на Ботев Пловдив Желко Петрович.

Той добави, че е благополучен, че все едно е подписал контракт за 10 милиона $.

"Работил съм в Англия, Холандия, Германия, Португалия. Жена ми ме попита по какъв начин са тук нещата, аз и отвърнах: Толкова съм благополучен, че все едно съм подписал контракт за 10 милиона. Щастлив съм, че се завърнах вкъщи - на Балканите. Надявам се, че ще играем добре. Допадна ми и това, че не ми бяха сложени грандомански цели. Хубавото е, че състава е непокътнат. Искам да задържим Тодор Неделев и Кристиян Димитров ", съобщи Петрович.

"На проби в отбора са двама холандски футболисти - Родни Клустер и Фил ван Арнем. Аз знам, че този клуб би трябвало да бъде измежду първите 4, 5 или 6, зависи от шанса и шанса, от травмите, да играем нападателно, да сътворяваме положителна атмосфера, хората да желаят да гледат тима ни и да се радват на футбола, който демонстрираме. При това състояние съм сигурен, че резултатите ще дойдат - дали още на първата или на втората година ", изясни новият ментор.

Той добави, че е гладел последните мачове на Ботев Пловдив и похвали работата на своя предходник Николай Киров.

Изпълнителният шеф на Ботев Иван Йотков сподели, че е издирван човек, който освен да води тима, а и да помогне за по-добрата организация в клуба и се надява със своя опит и познания Желко Петрович да бъде потребен.

Оказа се, че новият ментор на "канарчетата " е бил добър познайник с починалия Трифон Иванов, както и с огромния треньор Люпко Петрович. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР