Да доведеш неадекватен човечец, да му задаваш безумни лексиконски въпроси,

...
Да доведеш неадекватен човечец, да му задаваш безумни лексиконски въпроси,
Коментари Харесай

Младен Шишков: Този парламент беше злополучно сборище!

Да доведеш несъответстващ човечец, да му задаваш безумни лексиконски въпроси, в най-важната инстутиция на страната, е безредие над демокрацията, безредие над хората, съобщи депутатът

Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков написа ядосан пост във Facebook за работата и свършеното от 45 Народно заседание. Четвъртият в листата на ГЕРБ - Пловдив област завоюва депутатското място, като пренареди листата и с преференциите гласоподавателите го сложиха на втора позиция. Ето какво написа Младен Шишков, който живее в Раковски за последния работен ден:

" Какво работят депутатите след края на мандата - отново нищо”. Този анекдот го разказвах по време на предизборната акция, след което го опровергавах с действителни обстоятелства и показвайки образно работата на депутатите.

За страдание в края на последния работен ден (вероятно) на това злощастно сборище наречено 45 Народно заседание, след парламентарния фарс наименуван комисия по проверката, нямам причини, с които да оборя горното изказване. Този парламент не я свърши никаква! На нищото, нищо! Освен недоносчето Изборен кодекс, чиито пороци скоро ще забележим в деяние, на терен.
Що се касае до злощастната комисия, на която имах неблагоразумието (защото не членувам в нея) да участвам от начало до край без спиране - думите парламентарен тероризъм са най-меката подготовка, която мога да употребявам!

Политическият ПР постоянно е бил част от парламентарния живот, само че такова безчинство над парламентаризма не бях срещал през съзнателния си живот. За да напомпаш стремително падащото ти така и така нежно доверие, да доведеш несъответстващ човечец, да му задаваш безумни лексиконски въпроси, в най-важната инстутиция на страната, пред целия телевизонен и интернет ефир е безредие над демокрацията, безредие над хората.

Не това е България, в която избрах да пребивавам, и която обичам, макар че имах доста благоприятни условия да избягам през последните 20 години. Това не е България, на която посветих 15 години от живота си, с цел да ги видя унищожени за по-малко от месец. Това не е България на Левски, Ботев, Раковски, Бенковски. България през днешния ден се изтръгва с невиждана гняв от прегръдката на Европа. Приятели - ще го позволим ли? ", написа Младен Шишков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР