„Да, домашно момче, махай се!“: Невъзмутим мъж от Джорджия хвърля расови обиди, подиграва се с чернокож по време на спор за гнева на пътя, докато носи фирмена риза в шокиращо видео

...
Вирусно видео показва мъж, който крещи и хвърля расови обиди
Коментари Харесай

Вирусно видео показва мъж, който крещи и хвърля расови обиди на Чернокож в нещо, което изглежда като пътен инцидент в района на Атланта.

В 56-секундното видео, публикувано на X, мъжът, облечен със сива работна риза и обърната назад шапка, се приближава до прозореца на чернокожия мъж на изход от магистрала в предградие на Атланта. Чернокожият моментално се опитва да разбере за каква компания работи мъжът.

„Грийнуей?“ той каза. „Какво пише на ризата ти?“

„Какво значение има какво казвам на ризата си“, отговори другият мъж. „Какво пише на ризата ми? Пише, майната ти.“

Не е ясно за каква компания работи мъжът и дали е бил на часовника по време на конфронтацията. Той продължи да кара мъжа да излезе от колата.

Черният мъж, седнал от страната на шофьора на превозното средство, игнорира исканията му. Секунди по-късно другият мъж се върна в микробуса си и свали ризата си, преди да продължи да се изказва.

„Какво, по дяволите, пише на моята шибана риза, момче. Виждате ли какво казва това? Пише лудо шибано бяло момче“, каза той. „Махни се, мамка му, страшно, п***р. Да, домашно момче, махай се!“

Щракнете тук, за да гледате видеото.

Шофьорът остана в колата си и спря да записва, когато мъжът без риза се отдръпна далеч от колата. Видеото събра над 100 000 гледания в социалната медийна платформа. Някои хора похвалиха реакцията на шофьора, докато други казаха, че биха отвърнали на удара.

„Това изглежда като Glenwood Rd. изход. Този mf по-добре да има късмет, че другите чернокожи хора не го чуват, защото Гленуд не е място, където искате да обикаляте и да казвате „n!gger“. Трябваше да го набият задника,” отговори един потребител на X.

„Да гледаш расистки глупак да се държи с расистки глупак от *вътре* в колата ти винаги е правилното решение,” каза един потребител.

Друг човек се намеси: „Бихте бързи да кажете какво сте направили, но не знаете как всъщност бихте реагирали в ситуация като тази, толкова stfu.“

Щракнете тук за цялата история.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР