Да, да, да - може би не чувстваш 2018-та като

...
Да, да, да - може би не чувстваш 2018-та като
Коментари Харесай

Как всяка зодия провали своята 2018-та без дори да го осъзнава

Да, да, да - може би не чувстваш 2018-та като цялостен неуспех и това е ужасно. Честито, значи тази година в действителност си постигнала нещо! Но въпреки това, сигурно си се провалила в нещичко и то без даже да го осъзнаваш, а това прави годината ти най-малко малко унищожена.
Говоря ти не за тези неща, които не зависят от теб, а за тези, които са зависели единствено и само от теб, само че ти си пропуснала шанса си.
Спокойно, всеки може да се провали и да съсипе проектите си. Номерът е в това да осъзнаеш грешката си, да схванеш какво не си направила като хората, да си научиш урока и да влезеш в 2018-та с гръм и тропот.
Днес ти разкриваме по какъв начин си провалила годината си, без даже да го осъзнаваш и какво би трябвало да направиш, с цел да не допускаш същата неточност през 2018-та.

Овен - за жалост към момента живееш в предишното. Намираме се в 2018-та година, а не в 2008-ма. Нещата се трансформират и ти не можеш да ги спреш, колкото и да не харесваш новите неща и измененията, би трябвало да свикнеш, че това е част от кръговрата на живота.

Телец - грешката ти е, че през 2018-та си се фокусирала основни върху неприятните неща и в този момент ти се коства, че тя е била ужасна, само че истината е, че си имала прелестни моменти, които си пропуснала, вгледана в отрицателното.

Близнаци - през 2018-та си работила прекомерно доста и едвам си успявала да намериш време за отмора. Не си съумяла да откриеш салдото сред работа и персонален живот и това несъмнено се е отразило върху връзките ти с хората. Работата ти е значима, само че би трябвало да осъзнаеш, че не е най-важната.

Рак - ти се отказваш прекомерно елементарно. Не искаш да гледаш на себе си като неточност или неуспех и затова през 2018-та си бягала от сложните обстановки, решения, връзки и даже занимания, за които си считала, че няма да откриеш време. Съмняваш се в себе и качествата си, а това не би трябвало да продължава през 2019-та.

Лъв - тази година се била много объркана и си се опитвала да откриеш себе си. Хората към теб реализират огромните си цели, а ти се чувстваш към момента дребна за огромните си фантазии. Няма нищо неприятно в това да си объркана, само че за избран интервал от време - по-късно стартира да ти пречи.

Дева - пуснала си се по течението, което от време на време може да бъде хубаво нещо. Но за жалост си прекалила и си оставила 2018-та безусловно да се изплъзне сред пръстите ти без да си свършила нищо потребно за себе си или за хората, на които държиш.

Везни - тази година си пропиляла прекалено много време за другите хора. Загърбвала си себе си и своите задания, с цел да помагаш на други и си пазила личните си проблеми единствено за себе си. Сбъркала си с това, че не си направила най-накрая себе си приоротет.

Скорпион - ти към момента вярваш мощно на хорското мнение за теб и е доста значимо да си център на внимание и да получаваш утвърждение. Оглеждаш се във всяко огледало, около което минаваш и се притесняваш за външния си тип непрекъснато, тъй като търсиш оценка от другите. През тази година за теб е било доста значимо да те виждат.

Стрелец - през 2018-та обръщаше прекомерно доста внимание на непознатото мнение. Прекарала си цялата година в чудене какво мислят хората за теб, какъв брой внимание ти отделят и си се опитвала да ги впечатлиш повече, в сравнение с би трябвало. Правеше се на щастлива, когато не ти беше по никакъв начин добре, а това може да бъде много изморително.

Козирог - тази година си се държала по този начин, като че ли целият свят е против теб. Ти в никакъв случай не предприемаш нищо - когато приятелите ти излязат без теб, когато тръпката ти стартира да излиза с някой различен или шефът ти се ядоса. Вместо да се опиташ да промениш обстановката, ти обвиняваш себе си, мислиш, че не си задоволително добра и смяташ, че има международен скрит план против теб.

Водолей - тази година си стъпила в един коловоз и не си помръднала от него. Удобната ти работа, комфортната ти връзка, комфортното ти всекидневие - те са хубави, само че може да не са най-добрит, само че си стояла зациклила в тях, тъй като те е боязън от смяната.

Риби - прекарала си всеки вероятен миг в очакване. Чакане на някой да ти написа, очакване да пристигна уикенда, очакване да се случи нещо забавно. Брояла си дните до отпуската, до края на работния ден... и по този начин си пропуснала да се насладиш изцяло на моментите, които са си заслужавали./edna.bg
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР