Да, безспорно мъжът й има пари и да, може да

...
Да, безспорно мъжът й има пари и да, може да
Коментари Харесай

Безумие: Вижте в какъв адски кич е превърнала дома си Антония Петрова!


Да, несъмнено мъжът й има пари и да, може да й обезпечи прекрасен дом. Това се отнася за Антония Петрова - някогашната ни и най-недолюбвана Мис България още от самия конкурс преди доста години. И е реалност, че брачният партньор й Ивайло Батинков несъмнено го е направил - погрижил се е да даде на фамилията си къща, която къща Тоца трансформира в посмешище.



Това е всеобщото мнение на потребителите в мрежата след всички фотоси, които Антония Петрова се скъсва да качва в нета. Тоца, както всички я назовават и която се има за " кралица ", е трансформирала фамилния дом в подигравка. Със сигурност са хвърлени доста пари по обзавеждането, което обаче я коронова като кралица на труфя - несъмнено!



Само вижте големия комичен фототапет с моренце, който е ситуиран в дневната им и това ви е задоволително, въпреки да има и още редица неща. Както знаем, сходни фотосчета по стените на жилищата са били на мода през социализма, само че очевидно Антония не го знае.



На фона на фототапетчето тя демонстрира лъскави принадлежности, посуди и свещници, а също по този начин и още една столова с огромна правоъгълна маса и столове, чиито цвят няма нищо общо с цветовата гама в близост. Абе, гледай и пълней, както се споделя.



" Тая жена, че не е у ред, не е и това се знае от дълго време. Ама какво му е направила на горкия човек Батинков, че търпи всичко това и си трае ", разясняват в нета.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР