Да бъдеш неженен е щастлив аспект, който много хора постепенно

...
Да бъдеш неженен е щастлив аспект, който много хора постепенно
Коментари Харесай

Как се справяте със самотата, според зодиака

Да бъдеш неженен е благополучен аспект, който доста хора последователно стартират да харесват, тъй като дано си признаем, връзките могат да станат страшни! Ето по какъв начин се справяте със самотния си живот другите зодии.
Овен
Обичате да сте сами. Предпочитате да живеете по вашите условия и да вършиме неща, които харесвате вие. Вие сте уникален.
Телец
Дразните се елементарно, когато другите се пробват да диктуват живота ви. Следователно, вие обичате да сте сами и мощно цените своите отзиви и възгледи.
 15 аргументи някои дами да остават сами вечно 15 аргументи някои дами да остават сами вечно
Често можете да чуете: " Защо един толкоз красива, интелигентна и заможна жена е към момента сама? ". Някои дами толерират самотата напълно умерено....
Близнаци
Често ви показват като най-социалния човек. Но елементарно се отегчавате и ненавиждате да бъдете обвързани с етикети. Предпочитате самотния си живот, като се отдадете на инцидентни срещи понякога, с цел да задоволите вашите потребности.
Рак
Обичате своята самостоятелност, само че се наслаждавате и на близки връзки. Честно казано, самотният живот не е за теб.
Лъв
 Три зодии, които избират самотата Три зодии, които избират самотата
Три зодии обичат да прекарва свободното си време в личната си компания и по никакъв начин не им е скучно. Проверете дали сте един от тези интр...
Може да сте свирепи, удивителни и самостоятелни, само че щом се почувствате уединен, незабавно ще потърсите връзка. Нуждаете се от някой, който да управлява егото и гордостта ви.
Дева
Оправдавате името си като „ перфекционисти “. Тази съответна линия ви затруднява да осъществявате връзки. Но това не ви тормози, тъй като сте повече от удовлетворени да останете необвързани или да изчакате „ специфичния “.
Везни
Не се справяте добре с вашата самотност. Има доста сълзи, кърпички, сладолед и хули, когато сте самотни, евентуално тъй като някогашният ви е напуснал.
 3-те зодии, които са безконечните самотници 3-те зодии, които са безконечните самотници
В любовта в никакъв случай не можеш да си сигурен дали ще получиш това, което заслужаваш или шансът ще те подмине и няма да намериш своята поло...
Скорпион
Амбициозен, убеден и напорист са идеалните думи, които да ви разказват. Да си уединен е по-скоро като щастлива почивка, тъй като мразиш да се стресираш с ненужна драма. Предпочитате безпроблемния уединен живот.
Стрелец
Вашата душа копнее за независимост, пътувания и завършения, които предпочитате да вършиме сами, тъй като в последна сметка това е вашият живот.
Козирог
 Тези 4 зодии са най-големите самотници Тези 4 зодии са най-големите самотници
Има хора, които непрекъснато са самотни. Те се усещат неразбрани, като че ли никой не приказва на техния език и не споделя мнението им. Изключи...
Вие сте деликатни, проведени и доста съответни за нещата; въобще не ви харесва, когато другите се бъркат във вашите каузи, камо ли сътрудникът да взема решение нещата вместо вас. Предпочитате да прекарвате време със себе си, в сравнение с да излизате на срещи, които нямат никаква стойност.
Водолей
Страхувате се от пострадване и това е една от най-големите спънки за вас. Когато става въпрос за връзка, предпочитате пътя на уединението, където няма драма или сълзи.
Риби
Самотният живот не ви подхожда, тъй като прочувствената ви природа се нуждае от някой, който да ви поддържа и да е завързан. Много сте чувствителни, в случай че сте принудени да прекъснете връзка и да бъдете известно време самотни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР