Да бъдеш масажирана от опитни ръце е едно от най-блажените

...
Да бъдеш масажирана от опитни ръце е едно от най-блажените
Коментари Харесай

Блаженото удоволствие, от което всяка жена има нужда: 7 идеи за масаж вкъщи

Да бъдеш масажирана от опитни ръце е едно от най-блажените усеща на света. Толкова е прелестно и отпускащо да преживееш разтриване на гърба или друга част на тялото, в която се е събрало отмалялост и напрежение, че бихме дали благо и драго всеки ден да имаме опция да се разтоварваме с такава спа процедура.

Само че да посетиш масажно студио от време на време е много огромно предизвикателство. О т една страна, да запазиш час за в действителност добър експерт в комфортно за теб време си е цяло достижение. Да напаснеш работния си и персоналния си график, с цел да бъдеш в точния момент в салона, също си е трудоемко. А след масажа, незабавно да станеш и да тръгнеш назад към дилемите си, също не е по никакъв начин сладко - таман си релаксирала и внезапно динамичността на деня те сграбчва още веднъж... Да не забравяме и финансовата страна, в случай че желаеме постоянно да вървим на масаж, ще би трябвало да отделим и повече средства за желанието си.

Ние обаче имаме 7 хрумвания по какъв начин да пренесем масажите на най-удобното и прелестно на света място - нашия дом. Да се насладиш на масаж у дома е толкоз по-хубаво, имаш време да се настроиш, да си пуснеш нежна музика по твой избор, да запалиш ароматна свещ и да се потопиш в магията на това да останеш уединено с мислите си.

Чудиш се по какъв начин ще стане това без теляк ли? Продължи да четеш надолу...

 ф iStock

Технологиите към този момент са толкоз развити, че на пазара се оферират в действителност положителни, качествени и преференциални уреди за масаж в домашни условия. Класически масаж на гърба, антицелулитен за бедрата, зареждащ с положителна сила масаж на врата или отпускаш всички сетива масаж на ходилата, разнообразието е повече от богато. А изборът е напълно твой! Не е ли това най-сладкото нещо, да можеш сама да избираш по кое време и къде да имаш своето време за усамотение...

Това е твоят миг да забравиш за уговорките, за работата, за грижите по децата, за домакинските каузи и да правиш каквото ти е на сърце, до момента в който масажорът работи по теб - да изгледаш последния епизод на обичания сериал, да слушаш най-обичаните песни или просто да затвориш очи и да помечтаеш!

Разгледай новата ни изложба и виж кои са тези 7 уреда за масаж (в момента даже можеш да си ги купиш на промоция, тъй като са с понижена цена!), с които можеш да поглезиш тялото си и мозъка си още по време на великденските почивни дни.

Към галерията

 г iStock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР