Да бъдеш Марк Зукърбърг през 2019 г. със сигурност не

...
Да бъдеш Марк Зукърбърг през 2019 г. със сигурност не
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг с таен тунел за бягство в кабинета си

Да бъдеш Марк Зукърбърг през 2019 година сигурно не е елементарно или безвредно нещо, като се имат поради всички кавги, в които е забъркан Фейсбук. Зукърбърг е под непрекъснати вербални офанзиви, само че сигурно има и хора, които биха помислили и за физически офанзиви против изпълнителният шеф на обществената мрежа.
Тази седмица се появиха мнения от чиновници на Фейсбук, съгласно които Зукърбърг е толкоз угрижен за сигурността си в тези бурни времена, че даже е построил от една от конферентните си зали скришен тунел за бягство.
Според неназовани източници, отворът на тунела е в непосредствена непосредственост до масата на Зукърбърг, а самата конферентна зала има бронирано стъкло. Говори се, че тунелът води непосредствено до един от паркингите в централата на Фейсбук в Калифорния, откъдето милиардерът може да избяга при положение на заплаха, съобщи БГНЕС.
Бизнес Инсайдър оповестява, че управителният съвет на компанията е одобрил бюджет от 10 млн. $ за сигурността на цялото семейство Зукърбърг. Официалните данни демонстрират, че през 2017 година персоналната му сигурност е коствала 7,3 милиона $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР