Да бъдем по-добри, по-смирени и да си спомним за хората,

...
Да бъдем по-добри, по-смирени и да си спомним за хората,
Коментари Харесай

Румен Радев с разтърсващо първо обръщение на Нова година към българския народ


Да бъдем по-добри, по-смирени и да си спомним за хората, които са в неволя и имат потребност от помощ. Това пожела в първото си послание като президент към българския народ президентът Румев Радев. „ Новата година ще е тестване за българската народна власт, имам вяра, че ще намерим мъдрост и темперамент да я съхраним. Това съобщи президентът Румен Радев в новогодишното си послание пред българския народ. „ В навечерието на Новата година всички си пожелаваме тя да е по-щедра от тази, която изпращаме.

Но с цел да бъде годината великодушна към някого, личните му старания не постоянно са задоволителни – би трябвало някой различен да му посвети внимание, време и схващане “, уточни президентът. „ Затова първата ми мисъл е за тези, които претърпяват сложен интервал от живота си: обезверените, болните, самотните. За тези, чиито близки са надалеч зад граница и за хилядите небогати българи, които през днешния ден се борят за оцеляване. Всяка стъпка към тях възстановява част от достолепието ни като общество “, добави той. По думите му всеки от нас свързва промяната на годините с положителни планове, очаквания и заричания, които постоянно угасват още през януари.

„ Успехът остава паралелно с тези, които не жалят сили през цялата година. Защото дали годината ще е добра или неприятна, зависи от нас и най-много от общите ни старания да градим заслужено, почтено и сплотено общество. А за това са нужни разсъдък, воля и морал “, означи президентът Радев. " Нека през 2018-та година бъдем към себе си най-малко толкоз взискателни, колкото сме към другите. Да употребяваме умно свободата си. Да осъзнаем силата на единението. Да надмогнем безверието и сбъднем големия капацитет на нашия народ, който постоянно се е славел със своята жизнеспособност, мощ и гении “, пожела той.

Блиц
 
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР