Да бъде в светлината на прожекторите е в кръвта на

...
Да бъде в светлината на прожекторите е в кръвта на
Коментари Харесай

Полугола и дръзка: дъщерята на Хайди Клум отново предизвика реакции с гореща снимка

Да бъде в светлината на прожекторите е в кръвта на 18-годишната Лени Клум. Дъщерята на супермодела Хайди Клум стремглаво върви по стъпките на известната си майка, само че с доста по-смели крачки. 

Момичето показа провокационен разсъблечен кадър в историите на своя Instagram профил. Красавицата е облечена единствено с дънки и сутиен, чиято презрамка виси свободно надолу по рамото ѝ. Лени прикрива гърдите си с ръце на този опасен за споделяне кадър.

Въпреки че на процедура не е топлес, това, че сутиенът на Лени е в физически цвят основава може би търсена илюзия за голота. 
                             

Фенове акцентираха „ хубавия външен тип “ на Лени и го нарекоха „ доста натурален и мекушав “.

Миналата година Лени взе участие в противоречива фотосесия за популярната марка долни дрехи Intimissimi с Хайди Клум, което в следствие  навлече на главата на супермодела редица обвинявания за това, че е неприятна майка и дава неприятен образец. 

„ Странно е да започнеш да сексуализираш щерка си сега, в който тя стане пълнолетна “, гласи един от мненията към скандалната обява.
                             

По-късно Лени разяснява пред изданието Page Six публичния отзив от фотосесията по долни дрехи. „ Като цяло съм удовлетворена от акцията и имах необикновен ден с майка ми. Мисля, че фотосите се получиха страхотно и си прекарахме отлично “, каза тя.

Хайди Клум нееднократно е споделяла в предишното, че не вижда никакъв проблем в това женските гърди да са на показ в стилните фотосесии и самата тя има доста такива фрагменти. 

Лени, която навърши 18 през май предходната година, е щерка на Хайди Клум и италианския играч във Формула 1 Флавио Бриаторе. Бриаторе в никакъв случай не е участвал в живота на Лени, а тя беше осиновена от втория брачен партньор на Хайди - артистът Сийл.

Сийл и Клум се разведоха през 2012 година, само че тя постоянно е споделяла, че са останали в прелестни връзки и са към момента близки. В момента Хайди е щастливо омъжена за музиканта Том Каулиц.
 Влюбените моменти на младоженците Хайди Клум и Том Каулиц  Влюбените моменти на младоженците Хайди Клум и Том Каулиц  Влюбените моменти на младоженците Хайди Клум и Том Каулиц  Влюбените моменти на младоженците Хайди Клум и Том Каулиц
 edna рожден ден една Edna.bg/Istock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР