Да бъде светлина! Под този лозунг хиляди сърби излязоха по

...
Да бъде светлина! Под този лозунг хиляди сърби излязоха по
Коментари Харесай

Сърби: Да бъде светлина!

Да бъде светлина! Под този девиз хиляди сърби излязоха по улиците на балканската страна нощес, съобщи локалното радио Б92.

Жители на Белград, Ниш, Нови Сад, Лесковац и други селища на западната ни съседка уважиха паметта на убития през вчерашния ден в Косовска Митровица лидер на сръбската партия "Свобода, народна власт и истина " Оливер Иванович. Хората скандираха "Да бъде светлина " и "Добрите хора са повече! " Това бяха лозунгите, под които политическата групировка на убития политик издигна по време на локалните избори в Косово през есента.

В митинга в сръбската столица участваха политици и от ръководещата коалиция, и от опозицията. Сред тях бе и президентът на страната от 2004 до 2012 година Борис Тадич Борис Тадич - сръбски политик и президент. Роден в Сараево на 15... към профила. Мероприятията се организираха при засилено полицейско наличие и не се стигна до произшествия.

Иванович бе убит пред дома си с шест патрона. Властите в най-младата балканска страна обявиха, че следствието се води от двама души – албанец и сърбин.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР