Да бъде опозиция до дупка не е политиката на ДПС.

...
Да бъде опозиция до дупка не е политиката на ДПС.
Коментари Харесай

Хасан Азис: Да е опозиция до дупка не е политиката на ДПС

Да бъде съпротива до дупка не е политиката на Движение за права и свободи. Това сподели в предаването „ 120 минути “ Хасан Азис, кмет на Кърджали и зам.-председател на партията.

„ Важността на тези избори е доста надълбоко осъзната освен от управлението и водачите на Движение за права и свободи на другите равнища, само че и от всеки нас съидейник. Движение за права и свободи желае освен да бъде част от ръководството, а желае да бъде част от решението на проблемите, насъбрани през последните 15 години “, сподели той.

„ Дълбоко съм уверен, че това, което се повтаря, изключително от медиите, не е вярно, а точно, че никой не желае Движение за права и свободи. Тази мантра стартира да се повтаря през последните 4-5 години, когато в настоящето ръководство влязоха националистите и фашистите “, сподели Хасан Азис.

По думите му на политическата сцена би трябвало да има партии, които да основават активността си въз основата на разговор и ясно формулиране на целите на страната.

„ След като партиите се нареждат в Народното събрание, ще имаме задоволително време да намерим общите си точки “, добави зам.-председателят на Движение за права и свободи.

На въпрос за какво в Кърджали са номинирали Делян Пеевски за народен представител, Хасан Азис изясни, че той е повдигнат от доста структури в страната поради активността си.

„ През последната година по време на пандемията той беше един от хората, които бяха най-активни във връзка с дарителството “, сподели Азис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР