Да бъде даден рестарт на дейността им настояха собственици и

...
Да бъде даден рестарт на дейността им настояха собственици и
Коментари Харесай

Първи протест на собственици и работещи в заведения - искат рестарт на дейността им

Да бъде даден рестарт на активността им настояха притежатели и работещи в заведения и фитнес зали в Перник. Дни преди националния митинг , проведен от ресторантьорския отрасъл, те се събраха пред постройката на Областната администрация, с цел да изразят недоволството си от продължаващите ограничаващи ограничения. По думите им загубите, които търпят, към този момент са големи.

Не желаеме пари, а отворени порти, това обявиха митинг иращите притежатели на заведения и фитнес зали в Перник. По думите им в страната се упражнява двоен стандарт по отношение на бизнеса.

Ето какво обявиха митинг иращи:

„ Кандидатствахме и ние по програмата „ Запази ме ”. Преведени пари няма за един ден. Хората умират безусловно от апетит. За мене това е нещо, което ми цялостни очите със сълзи. За мене не би трябвало да бъде по този начин “.

„ Искаме страната да ни отвори, с цел да можем да живеем пълноценно. И да работим. Главно да работим “.

Протестът се е зародил непринудено. Участниците в него обявиха, че ще се включат и в националния митинг в столицата на 27 януари. Собствениците на заведения в Перник са безапелационни, че в случай че сътрудниците им в страната отварят заведенията си на 1 февруари, те също ще сторят това и ще бъдат съпричастни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР