Да бъда служебен министър-председател е висока чест, но и огромна

...
Да бъда служебен министър-председател е висока чест, но и огромна
Коментари Харесай

Служебният премиер Стефан Янев: Наш основен приоритет е провеждането на свободни, честни и демократични избори

" Да бъда длъжностен министър-председател е висока чест, само че и голяма отговорност. Аз съм човек, който не дава празни обещания, само че залагам целия си престиж и виталния си опит, градени с години, за това, че ще работя честно при спазването на върховенството на закона и в полза на обществото. Това ще чакам и от назначените от президента служебни министри. " Това съобщи при започване на встъпителното си слово в Гербовата зала на " Дондуков " 2 служебният министър председател Стефан Янев.

" Ще работим дружно за жителите, ще работим в интерес на жителите. Както е определила Конституцията, наш главен приоритет е организирането и провеждането на свободни, почтени и демократични избори при прецизно съблюдаване на закона. Очаквам всички институции да работят синхронизирано, да бъдем безкомпромисни при всевъзможни опити за изборни нарушавания ", посочи Янев.

" Не мога да се наемам, че в късия живот на служебното държавно управление ще успеем да разгадаем проблемите, насъбрани в годините. Единствено мога да заявя, че ще дам всичко от себе си, с цел да може най-малко да стартира този развой на разрешаване на проблемите ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР