“Да, ако по-големият брат Пригожин и Вагнер си тръгнат, Генералният

...
“Да, ако по-големият брат Пригожин и Вагнер си тръгнат, Генералният
Коментари Харесай

Кадиров се закани да прати “Ахмат” в Бахмут, ако Пригожин изтегли вагнеровците си

“Да, в случай че по-големият брат Пригожин и " Вагнер " си тръгнат, Генералният щаб ще загуби една опитна бойна единица, а на нейно място ще дойдат по-малкият брат Кадиров и " Ахмат ". Ако въпреки всичко сюжетът се развие по този метод, нашите бойци към този момент са подготвени да се изнесат и да окупират града. Това е въпрос на часове. Но ми се желае да превземем оставащите два километра от града не с цената на живота на бойците, а вследствие на взаимното съгласие, поддръжка, решителност на командването и бойците да изпълнят заповедта на висшия главнокомандващ на Русия Владимир Владимирович Путин “,написа обява в канала си в Telegram Кадиров.

 

Чеченският водач показва, че армията му се е сражавала един до друг с “Вагнер ” в най-трудните региони в Попасна, Северодонецк, Лисичанск и други обитаеми места в Донбас.

 

“Заедно те извършиха свещения си дълг към Родината без разлика на народност и религия. Интересите на страната и сигурността на страната би трябвало да са преди всичко. И когато специфичната военна интервенция завърши, бих желал всички ние, всеки войник, всеки пълководец, всеки съветски родолюбец, да бъдем спечелили. Заедно ", написа Пригожин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР