Да – знаем, че Ергенът“ не е точно National Geographic,

...
Да – знаем, че Ергенът“ не е точно National Geographic,
Коментари Харесай

Как да НЕ сваляш мъже: На какво ни учи „Ергенът“!

Да – знаем, че „ Ергенът “ не е тъкмо National Geographic, само че и от него може да се научи нещо. А точно: по какъв начин да НЕ се опитваме да спечелим даден мъж. Ето пет от гафовете на участничките в шоуто, които непременно да избегнем:

НЕ му подарявай дипломата си от курс по криптовалути…

…или алените си прашки, или изсъхналия букет, който неотдавна си хванала на женитба. Не знаем по какъв начин (и за какво!) девойките от „ Ергенът “ бяха решили да дадат на Виктор сходни – хм, дарове, само че резултатът бе меко казано криндж. По-добре просто да го бяха черпили една бира…

via GIPHY

Виж още: Най-известните изневери в БГ ефир: Риалити звездите, които сложиха рога на половинките си

В този ред на мисли, НЕ му посвещавай кофти поема…

…в която римуваш „ звезди “ с „ очи “. Стихотворението, което Елвира посвети на Виктор, може би щеше да е романтично… в случай че двамата се познаваха от години, не от броени дни. Освен в случай че не искаш новият ти обичан да избяга с писъци, резервира трагичните пояснения в обич за по-късно.

НЕ оплювай всяко момиче в радиус от пет километра…

…както вършат Габи и Дениз. Ако има нещо, което „ Ергенът “ ни научи сигурно, то е, че нито една бална рокля не може да прикрие неприятния темперамент. Тук даже не става въпрос за това дали даден мъж ще те хареса – просто подобен вид кофти отношение в никакъв случай не е ОК.

Виж още: Ново 20! Дени от " Един за различен " с друга версия за раздялата ѝ с Дани

НЕ се състезавай за вниманието му…

…защото в случай че желае, той самичък ще ти го даде. Да – знаем, че това е форматът на шоуто. Когато става дума за същинския живот обаче, положителните връзки би трябвало да са 50/ 50. Затова в случай че чувстваш, че се бориш за него с още двайсет девойки, по-добре се отдръпни.

НЕ разказвай хорър истории от предишното си…

…особено в случай че те включват по какъв начин изнудваш някогашните си за пари (Гледаме към теб, Габи!). Същото важи и за километричните разкази за предходните ти връзки (като този, който Марта показа на срещата си с Виктор). Абе в общи линии, най-добре се фокусирай върху сегашното.

via GIPHY

Изображение: https://www.instagram.com/ergenat.btv/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР