D2, групата, която се превърна в емблема на съвременния рок

...
D2, групата, която се превърна в емблема на съвременния рок
Коментари Харесай

D2 и 100 Кила обединяват стиловете си в съвместната им песен към филма „Диви и щастливи“

D2 , групата, която се трансформира в емблема на актуалния рок в България, сплотява гений и жанр с един от най-разпознаваемите актьори на рап сцената у нас – 100 Кила , с цел да запишат обща ария към саундтрака на кино лентата „ Диви и щастливи ” . Премиерата на видеото към сингъла, който носи същото име, ще бъде на 12 септември, четвъртък, във ВИП залата на Кино Арена Делукс.

Клипът към „ Диви и щастливи ” включва основни фрагменти от сантименталната екшън-комедия, в която вземат участие Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано и още доста обичани артисти. Изборът на локация за представянето на вълнуващия взаимен план на D2 и 100 Кила е предизвикан от желанието на изпълнителите и режисьора на кино лентата Мартин Макариев да покажат клипа на голям екран и с най-хубавия тон.

D2 имат богат опит в основаването на музика за филми и изборът на режисьора да се обърне към тях не е инцидентен. Сингълът „ Диви и щастливи ” е по музика на Димитър Кърнев и Александър Обретенов, а текстът е на D2 и 100 Кила.

На 12 септември , незабавно след медийната премиера на ексцентричния план, клипът ще бъде качен в формалния YouTube канал на 100 Кила, както и в профилите на музикантите и актьорите от кино лентата.

Премиерата на „ Диви и щастливи ” ще бъде на 29 ноември във всички кина в страната. Филмът се осъществя с поддръжката на Nova телевизия, като част от акцията „ Nova поддържа българските филми “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР