Д вама мъже са задържани заради стрелба с газов пистолет

...
Д вама мъже са задържани заради стрелба с газов пистолет
Коментари Харесай

Стрелба в Шумен, задържаха двама мъже

Д вама мъже са арестувани поради пукотевица с газов револвер в Шумен, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

Малко след 20.00 часа нощес, посредством телефон 112, е признат сигнал, че на ул. "Петър Берон " в града незнаен възпроизвел изстрел в междублоково пространство с оръжие във въздуха.

При осъществената на място инспекция от полицейски екип са открити двама мъже - 26-годишен от Търговище и 21-годишен от село Зараево, община Попово.

Изяснено било, че единият бил притежател на газов револвер, а другият мъж възпроизвел изстрел с него.

Двамата са арестувани за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен за жестоко нарушение на публичния ред и по тази причина, че с държанието си излагат своя и живота на други на заплаха.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Как вървиш на работа? - Насила... - Не бе, по какъв начин стигаш до офиса? - Депресиран... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВърховните съдии не са съгласни и с това, че би трябвало да се прави инспекция на спецсъдилищата за 10 годиниСпоред него ръководещите считат, че по този начин по-лесно ще може да бъде следен изборният процесВижте какво сподели Аркади Шарков от Експертен клуб за стопанска система и политикаКакво отговори той на предлагането на Петър Москов да стане част от партия КОДДори Антъни Фаучи към този момент не е уверен, че COVID-19 се е развил естественоЕксперти ще откриват имало ли е корист със средстваВидео на случая беше оповестено в обществените мрежиМислили ли сте, че мотивацията ви да се храните здравословно може да е освен това от желанието да свалите килограмиВижте какво разясниха теОчаква се в изпитите по български език и литература в четвъртък, 27 май, и по математика в петък, 28 май, да се включат 60 320 децаТя твърди, че стои вътре без никакви защитни средстваПрепаратът се базира на антитела и може да се употребява за лекуване на леки до междинни случаи на COVID-19Компанията желае да усъвършенства своето холивудско присъствиеКак обликът на дребните сиви извънземни се трансформира в знак на редица тайни теорииСпоред протестиращите профилирано правораздаване се употребява като бухалка и принуда против неудобнитеЕвролидерите се договориха документът да влезе в действие от 1 юлиОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР