Д.Теофиков, ФБВсе още не е ясна причината за трагедията с

...
Д.Теофиков, ФБВсе още не е ясна причината за трагедията с
Коментари Харесай

Денис Теофиков в чат преди смъртта си: Имам право да следвам само хора от фирмата и 3 близки хора

Д.Теофиков, ФБ

Все още не е ясна повода за нещастието с Денис Теофиков.

Все повече хора се чудят каква е повода за гибелта на 21-годишния Денис Теофиков и с всеки идващ ден проговарят още и още близки до артиста, а картинката стартира да се обяснява, съобщи Блиц.

Още първите минути след съдбовния завършек на Денис Теофиков се заприказва, че е бил подложен на душевен тормоз.

Дали това е по този начин не е ясно, а може би и напрежението в този отрасъл си споделя думата.

Хора от шоубизнеса намерено описаха на какво тестване е бил изложен Теофиков. Продуцентът му пусна скрийншот сред двамата, който демонстрира естествени връзки, само че дали всичко е по този начин.

Изплуваха чатове на Денис, които демонстрират какви ограничавания са му налагани.. 

Потвърждение на новината ни, че Денис не е имал свободното право да върви, където си изиска, се удостоверява и от един негов чат. Младият артист е бил на присъединяване на колежката си Алисия, която го изкарала на сцената да изпее една ария. На другия ден се появили техни фотоси, а той помолил да бъдат изтрити, защото не желал продуцентите му да схванат, че е излизал. Още по-малко, че си е разрешил да изпее една ария без да регистрира хонорар във компанията. 

Появи се и още една скандална връзка на Денис с негови фенове. " Казаха ми, че би трябвало да последвам единствено хора от компанията и трима близки другари ", оправдал се Денис за какво не може да следва в Инстаграм повече хора. И разяснява, че в случай че не съблюдава ангажимента, ще има санкция.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР