д Шийран потвърди щастливата новина, че е станал татко. Той

...
д Шийран потвърди щастливата новина, че е станал татко. Той
Коментари Харесай

Ед Шийран стана татко, вижте как се казва детето му

д Шийран удостовери щастливата вест, че е станал баща. Той наруши мълчанието си в обществената мрежа Инстаграм и разгласява фотография, на която има бебешко одеяло и дребни чорапки.

Съпругата на Ед - Чери, е родила преди седмица, а бебето е момиченце. Известният музикант показа и какво име са избрали за щерка си.

Ето какво написа Шийран под обявата:

"Бързо известие от мен, защото имам някои персонални вести, които желая да споделя с вас... Миналата седмица, благодарение на превъзходен екип от експерти, Чери роди нашата красива и здрава щерка Лира Антарктика Сийборн Шийрън.

A post shared by (@teddysphotos) on Sep 1, 2020 at 1:01am PDT

Влюбени сме в нея! Тя и майката са добре, оправят се отлично и сме на седмото небе. Надяваме се, че ще уважите персоналното ни пространство в този интервал. Изпращам ви доста обич, ще се забележим още веднъж, когато моментът настъпи ".

on Jul 5, 2018 at 10:45pm PDT

През януари 2018 година Ед афишира, че се е сгодил за Чери. Двамата се женят година по-късно на загадка гала, удостоверение за която идва чак през юли 2019 година - когато Шийран показва Чери за своя брачна половинка в ария от новия му албум.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР