Д-р Стела Костова в ужас от наводненията в Калифорния Опустошителни

...
Д-р Стела Костова в ужас от наводненията в Калифорния Опустошителни
Коментари Харесай

Бившата жена на Бойко бедства в САЩ

Д-р Стела Костова в смут от наводненията в Калифорния

Опустошителни стихии вилнеят от близо две седмици насам в американския щат Калифорния, където се намира някогашната брачна половинка на Бойко Борисов. Д-р Стела Георгиева от дълги години живее и работи в Щатите, а естествените катаклизми са изправили на нокти всички поданици на района. Повече от 35 хиляди души са напуснали домовете си поради наводненията и ураганните ветрове, само че лекарката не е измежду евакуираните, написа вестник Ретро.

Щетите, нанесени от капризите на времето там, са за над 1 милиард $, а мнозина поданици на Калифорния са изгубили имуществото си поради разрушителните стихии. Сред потърпевшите са и доста международни звезди като тв иконата Опра Уинфри и принц Хари и Меган Маркъл, чиито имения бяха наводнени. Д-р Костова населява къща в известния квартал „ Ориндж Каунти “ в Лос Анджелис. Там ситуацията е най-сериозно. Болницата, в която работи, пък се намира в градчето Лос Аламитос. В докторската специалност тя има над 36-годишен стаж и продължава да приема пациенти интензивно всеки ден от понеделник до петък макар рецесията в целия щат.

Това не е първата изключителна обстановка, която някогашната брачна половинка на Борисов и майка на единствената му щерка Венета претърпява в Щатите. През есента на 2017 година злокобен пожар едвам не изпепели дома ѝ. Къщата на екссъпругата на водача на ГЕРБ в „ Ориндж Каунти “ беше наранена от вилнеещите летни пожари. Макар регионът тогава да бе в периферията на огнения пъкъл, се наложи тя да бъдe евакуирана по неотложност. Тогава Стела благодари във фейсбук на огнеборците, които тогава избавиха дома ѝ от съсипия.

Последното посещаване на лекарката в България бе в края на предишното лято. Тогава тя дойде за къса почивка в столицата, след което се отби и до нашето Черноморие. Докато бе в родината, имаше опция да прекара време с щерка си Венета и внучетата си, които ѝ липсват в Америка. Тогава дъщеря ѝ към момента бе бременна и не бе родила третото си дете – Виктория, която проплака на 3 ноември. Стела не съумя да участва на раждането и изписването на внуче №3, само че поддържа връзка с обичаните си хора в България посредством актуалните мобилни приложения, през които се чуват и виждат. Бившата брачна половинка на Борисов не мисли за дефинитивно завръщане у нас, въпреки да тъгува по трите си внучета – Бойко, Иван и Виктория. Допреди Венета да реши да се прибере и откри с половинката си Иван в България, тя живееше при майка си. В Щатите тя приключи и трите си висши образования.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР