Д-р Румен Велев остава директор на II САГБАЛ Шейново въпреки

...
Д-р Румен Велев остава директор на II САГБАЛ Шейново въпреки
Коментари Харесай

Румен Велев остава директор на АГ Шейново


Д-р Румен Велев остава шеф на II САГБАЛ " Шейново " макар решението на , с което за изпълнителен шеф бе избрана д-р Таня Андреева.

Причината е, че Агенцията по вписвания в две следващи инструкции е отказала да извърши решението на Столичния общинския съвет и да впише Андреева. СОС реши да смени Велев след отчет за открити систематични нарушавания в болничното заведение. От напътствията на Агенцията по вписванията излиза наяве, че това решение на общината е цялостно с пороци и на процедура няма по какъв начин да бъде изпълнено, заяви здравният сайт  .

Справка в делото на болничното заведение в Агенцията по вписвания демонстрира, че организацията е издала инструкции, свързани с рокадата в  три следващи дни - 19, 20 и 21 септември . От текста на последното напътствие излиза наяве, че на процедура казусът не може да се в профил и няма по какъв начин Андреева да встъпи на мястото на Велев.

Агенцията по вписвания показва, че Столичният общински съвет е пропуснал да освободи Румен Велев от Съвета на шефовете на шефовете и надлежно да включи в борда на негово място Таня Андреева. Общинските съветници взеха решение, с което правят промяна единствено за поста изпълнителен шеф.

" Няма по какъв начин лице, което не е член на съвета на шефовете, да бъде несъмнено за изпълнителен шеф ", акцентира в две от напътствията си Агенцията по вписванията.

Пропускът е основен, тъй като може да се поправи единствено с следващо решение на СОС. Съветът обаче организира последното си работно съвещание на 14 септември и тържествена сесия - на 17-и септември. До сформирането на нов общински съвет няма да има съвещания.

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР