Д-р Румен Петков, главен редактор на Поглед Инфо и водач

...
Д-р Румен Петков, главен редактор на Поглед Инфо и водач
Коментари Харесай

Трима Румен Петков-ци и Левицата! дариха книги на библиотеката в Ловеч

Д-р Румен Петков, основен редактор на " Поглед Инфо " и лидер на листата на " Левицата! " в 11-МИР Ловеч, дружно с Румен Петков от АБВ и юристът Румен Петков подариха книги на библиотеката в Ловеч. Освен че подариха изчезнала литература на ловешката библиотека, те подариха на чиновниците й патриотични календари, свързани с българската история.

Представителите на " Левицата! " разискаха със чиновниците на библиотеката проблемите и потребностите на културата, науката и образованието в Ловешката област, както и в България. От библиотеката пък демонстрираха своята горделивост - специфичен детски ъгъл за четене, като се похвалиха, че постоянно майки от града водят малчуганите си в библиотеката с цел да четат.

Според доктор Румен Петков, лидер на листата на " Левицата! ", библиотеките и читалищата са едни от бастионите на българщината, изключително в провинцията, където процесите на държавна деградация са се усетили най-тежко през последните 33 години. Като ловчанлия той уточни, че един от приоритете му в Народното събрание ще е да се пребори за повече средства за библиотеките и читалищата в България, в това число и за Ловеч.

Той съобщи, че счита, че една рационализация на библиотеките и читалищата в България няма да излезе скъпо на страната, само че за сметка на това е инвестиция в бъдещето, изключително що се отнася до младежите на страната. Д-р Петков се въодушеви от образеца на библиотеката в Ловеч, която е направила детски ъгъл за четене и допусна, че сходни могат да се изградят в цялата страна, с цел да се притеглят децата и родителите им в света на книгите, знанието и българщината още от дребни.

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР