Д-р Ричард Хейнс, старши учен от НАСА: Повечето НЛО не

...
Д-р Ричард Хейнс, старши учен от НАСА: Повечето НЛО не
Коментари Харесай

Д-р Ричард Хейнс, старши учен от НАСА: „Повечето НЛО не са агресивни“

Д-р Ричард Хейнс, старши академик от НАСА: „ Повечето НЛО не са нападателни! “ …В изявление обвързвано с неидентифицираните въздушни феномени, доктор Ричард Ф. Хейнс изяснява, че при наблюдаване на сходни феномени могат да бъдат разграничени няколко характерности.Едната е, че когато НЛО се приближат до човешките самолети, те демонстрират любознание и интерес, а не предпочитание за офанзива.Обикновено страхът от НЛО и извънземни идва от поп културата и филмите.Д-р Хейнс е някогашен старши академик на НАСА и приказва за феномена НЛО, като се съсредоточва върху наблюденията на повече от 3000 водачи. Той споделя за явлението и по какъв начин се държат тези обекти.
НЛО се виждат и се наблюдават от радарите, правейки маневри отвън силата на всеки прочут неестествен механизъм и се движат с недостижима скорост.Хейнс изяснява, че друго постоянно срещано държание е, че тези обекти се доближават до човешките самолети и демонстрират любознание.Четете още: Военният водач Д. Чекони и невероятните му фотоси на НЛОВ други случаи, водачите на военни самолети следят по какъв начин електронните благоприятни условия, като да вземем за пример способността за изстрелване на ракети, са деактивирани, когато прелитат покрай тези обекти.Един незабравим образец е от 1976 година, когато ирански бойци се срещат с НЛО и оръжейните системи на няколко реактивни самолета излизат от строя.Д-р Хейнс споделя, че в 50 % от случаите, които е разглеждал, тези НЛО се доближават до човешките самолети, а не противоположното.Той споделя, че наподобява като че ли НЛО вършат уклончиви маневри, с цел да избегнат земните самолети и да не основат евентуален конфликт. Тези думи на учения припомня следният откъс от военачалник Нейтън Туайнинг през 1947 г.„ Докладваното събитие е нещо действително, а не илюзия или небивалица … Докладваните характерности на работа като рискови скорости на нанагорнище, маневреност и дейности, които би трябвало да се смятат за отбягване при разкриване или контакт с другарски самолети и радари, допускат, че някои от обектите са следени ръчно, автоматизирано или отдалечено. ”В момента доктор Хейнс е основен теоретичен помощник за Националния авиационен център за докладване на аномални феномени, организация, която проверява, документира и проучва сигурността на авиацията, наблюдения и произшествия с НЛО от 1999 година насам.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР