Д-р Петър Славов е защитил специалности Хирургия“ и Онкология“ и

...
Д-р Петър Славов е защитил специалности Хирургия“ и Онкология“ и
Коментари Харесай

Виртуоз в лапароскопската хирургия вече част от екипа на УМБАЛ „Дева Мария“

Д-р Петър Славов е защитил специалности „ Хирургия “ и „ Онкология “ и има над 30 години стаж в общата и онкологичната хирургия

Виртуоз в лапароскопията е следващият нов експерт, избрал университетска болница „ Дева Мария “ в Бургас в своето кариерно развиване. От началото на ноември към екипа на Клиниката по хирургия се причисли извънредно известният в Стара Загора доктор Петър Славов, който шест години е оперирал един до друг с проф. доктор Александър Юлиянов.

Д-р Петър Славов е защитил специалности „ Хирургия “ и „ Онкология “ и има над 30 години стаж в общата и онкологичната хирургия. Практикува най-съвременни способи в хирургичното лекуване, като сътрудниците му го дефинират за виртуоз в лапароскопията. Работил е в болница „ Тракия “ в Стара Загора, а при започване на тази година поема хирургичното поделение на МБАЛ „ Хаджи Димитър “- гр. Сливен, с цел да го възвърне след коронавирус пандемията. След като задачата е изпълнена, приема предложение на управлението на университетска болница „ Дева Мария “ и идва в Бургас. Д-р Славов е с голям опит в „ безкръвните “ интервенции на злобен мехур и хернии, известен е и с интервенциите си на туморни формирания в млечни жлези и фокусирането върху това да не се отстранява гърдата, в случай че има такава опция. „ Днес интервенциите, при които се отстранява гърдата, са все по-малко и по-малко в целия свят. Принципът в актуалната онкология е нито една жена да не си потегля без гърда и нито една жена повече да не умира от рак на гърдата! “ успокоява дамите с тежка диагноза доктор Славов. Датите за прегледи при доктор Петър Славов през ноември са 10, 11, 23 и 30, като час се резервира на телефона на регистратура- 056 89 62 62 или онлайн на www.devamaria.com.

Обновяването на Клиниката по хирургия продължава към този момент повече от година, когато в Бургас бе притеглен легендата на хирургията в Стара Загора- доктор Анчо Димитров, дружно със експертите по хирургия доктор Иван Иванов и доктор Даниел Делийски. Към тях се причисли и известният в Бургас мамолог доктор Петър Петров, с цел да образуват екип, който може да отговори на всяко хирургично предизвикателство. С привличането на доктор Петър Славов в него и разширението на предлаганите способи за оперативно лекуване, бургазлии към този момент могат да намерят решение на всеки собствен хирургичен проблем в УМБАЛ „ Дева Мария “.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР