Д-р Орлин Драганов е лекар над 40 години по вътрешни

...
Д-р Орлин Драганов е лекар над 40 години по вътрешни
Коментари Харесай

Радиестезистът д-р Орлин Драганов пред Lupa.bg: Нашите манастири лекуват всякакви болести

Д-р Орлин Драганов е доктор над 40 години по вътрешни заболявания, нефрология и нетрадиционна медицина. Има специализации в Индия по енергийна медицина. Занимава се с изчистване на отрицателна сила повече от 30 години. Радиестезистът беше народен представител в 37-то Народно заседание от листата на Българския бизнес блок. Ръководи Дружеството по физикална радиестезия.

- Д-р Драганов, от повече от 30 години се занимавате с радиестезията. Наука ли тя и бихте ли обяснили в резюме какво съставлява?

- Радиестезията или по-точно физикалната радиестезия безспорно е просвета, а не измамничество, както считат някои. Тя се занимава с измерването на разнообразни енергийни параметри, като се стартира от атома и се стигне до Космоса и Вселената. Физикалната радиестезия работи със специфични апарати, а не с размахване на ръце. Всичко, което е в индивида и отвън него, може да бъде измерено като параметър. Занимавам се с физикална радиестезия повече от 30 години и тя не ме е подвела. Тези, които упрекват, би трябвало да имат причини. Когато упрекват науката радиестезия, дано дадат причини.

- Какво в действителност мерите?

- Чрез радиестезични вълномери може да се мери функционалната вълна на човешкия организъм като цяло, а също по този начин функционалната вълна на всички негови системи, органи, жлези, тъкани и кафези. Можем да ревизираме качеството на водата – наличие на нитрати, пестициди и дали е подобаваща за съответния човек поради на неговите болести. Всички артикули и храни, т.е. всичко, което човек гълтам, може да бъде измерено.

Използвам така наречен радиестезично махало – това е апарат, който регистрира параметрите на обекта - дали ще е планина, снимана на дребна фотография, или артикули, или бижута, ние ги измерваме.

Всичко, което влиза в човешката уста, е тип информация.

Храната се преработва и действително тази информация се преработва от нашите кафези, тъкани и структури. Не е без значение какво ядеш, тъй като това, което ядеш, става част от теб.

Няма да открия топлата вода, в случай че кажа, че индивидът е комплицирана енергийна система. Той е построен от физическо тяло и енергийни структури, които построяват неговата аура.

Когато индивидът е отрицателна, негативна персона, тогава тези структури не са в положително положение, тъй като се генерират сили с доста недобри качества. Има и въздействие на външната среда, което е извънредно значимо върху тази енергийна конструкция на индивида. В множеството случаи външната среда въздейства отрицателно върху индивида.

Влияние на подземни водни течения, въздействие на нездравословни места, където има такива предавания. София да вземем за пример се намира над големи водни течения, които генерират недобри за хората сили, живеещи в този град. И когато те не са предпазени, огромна част от тях боледуват.

- Изследвате ли качеството на храните?

– Да, несъмнено. Когато на вас ви споделят, че даден артикул е извънредно първокласен, този артикул има дадени параметри по нашите практики, посредством които да бъде измерен. По този метод може да се откри каква е действителността. Примерно имаме фасул, доставен от няколко страни, и посредством измерванията може да се види кой е най-качественият.

Всички артикули и храни, т.е. всичко, което човек гълтам, може да бъде измерено.

- Как лекувате вашите пациенти? Съчетавате обичайната и нетрадиционна медицина – т.е вършиме проучвания посредством махало, установявате на вашия пациент какво му има и по-късно му предписвате медикаменти, по този начин ли практикувате?

- Аз работя с радиестезичен вълномер, махало, и с ДНК на пациентите – примерно с коса. Изпращате ми ги по пощата в плик и вършим измерванията. Не сочим с пръст и с махало в едната ръка и да питаме дали този човек е болен, а махалото да каже „ да” или „ не”.

Когато на даден пациент му изпишат три типа медикаменти и аз имам към този момент негово ДНК, мога да му кажа кое от тези медикаменти е най-подходящото за него.

Имал съм хора от цялата страна, на които съм съхранил коси, които ми се обаждат с такива незабавни въпроси и им върша проучване. Но това може да го прави единствено доктор. Като доктор изповядвам правилото, че на индивида, който не се усеща здравословно добре би трябвало да се помогне както може, където може и с каквото може оптимално добре.

- Бихте ли обяснили какво значи човек да има мощно или едва енергийно поле?

- Енергийното поле е плод на самия човек. Когато индивидът е положителен, когато прави положителни каузи, когато човек работи за хората, работи по законите на Създателя, с годините придобива относително положително здраве и доста по-висока сила. Негативните хора, които не работят за богатството на другите хора, не могат да имат положителни сили. Те сами си основават стратегии за заболявания. Човек може да се разболее тогава, когато обитава в нездрава среда в енергиен проект. Всеки един човек е източник на сила и когато работи в един офис с други хора, тези сили взаимно си оказват въздействие и нещата стават или положителни, или не толкоз положителни.

- Може ли да бъде обезвредена отрицателната сила и има ли способи за отбрана от нея?

- Да, може да бъде обезвредена посредством самостоятелни практики, които всеки може да практикува като медитация и молитва. Най-силната отбрана е оптималното развиване на любовта – любовта към себе си и към останалите хора, растения и животни. Говорим за същинската обич, не лицемерната.

Добре е също един път в седмицата човек да си прави солена вана или пък да се облива със солена вода. Във ваната или в огромен съд с вода се разтваря морска сол. За 15 - 20 литра вода е задоволително огромна шепа морска сол. Солта е най-големият енергиен чистач.

Преди доста години Дружеството по физикална радиестезия създаде специфични пирамиди, които преобразуват нездравословната сила. Те дават отбрана в диаметър от 27 метра. Направената от нас пирамида е плод на дълготраен труд и е записана като патент в целия свят. Тази пирамида може да се сложи върху ледник, с цел да чисти силата на храните вътре. Може да се закачи на лампата или полилея, с цел да преобразува силата на мястото, където пребивавате дълги часове.

В смален размер може да се сложи на компютъра, с цел да защищити работещия от електромагнитните талази. Компютърът стои доста близо до индивида, в краката му, на масата и влиза в периметъра на човешкото енергийно поле. Това енергийно поле, другояче казано аурата на индивида, се простира на 2,5 - 3 метра към тялото. Компютърът влиза в периметъра на аурата и се получава взаимоотношение на енергийно равнище.

Пирамидата е тип генератор, има тъкмо избрани параметри и ъгли сред страните и мисленото продължение на страните й дава отбрана от нездравословните предавания, като обезврежда зоната. Затова пирамидата се слага високо в стаята, да виси от тавана, в никакъв случай под стол или под легло. Такова е предназначението и на големите пирамиди, строени по земята от древността. Всички пирамиди по земната повърхнина - в Южна Америка, в Египет и така нататък, са свързани между тях, сред тях се реализира енергийна връзка.

- Изследвал сте силата към и в манастири и църкви. До какви резултати достигнахте?

- Всички манастири имат позитивна сила, тъй като са издигнати на енергийно мощни места. Манастирите ни са саногенни, което значи оздравителни зони. Такива са и Рилските езера, и светилищата, които ги има по цяла България. Всеки от тях има мощно деяние за избрани болести. Така както пред избрани чудотворни икони хората получават излекуване, по същия метод моята експертиза сочи българските манастири, в които хората, молейки се, може да получат облекчение и излекуване на здравословните си проблеми.

Прави се вътрешна фотография на църквата. От тази фотография се извлича информация за това в този възвишен храм кои от вярващите, молейки се, биха получили облекчение и излекуване. Изготвил съм експертиза, която никой не е правил до момента, на всички български манастири в България.

Рилската света обител е универсална при всевъзможни болежки и премеждия. Добре е обаче да се посещава до петък. През уикенда има огромно скупчване на хора и това въздейства в енергиен проект. В неделя вечер и в понеделник манастирът се почиства енергийно. И вторник, сряда и четвъртък са трите най-хубави дни за посещаване.

Обрадовският манастир „ Св. Мина” в столичния кв. „ Бенковски” е доста мощен при заболявания на сърдечно-съдовата, ендокринна, храносмилателна система и при репродуктивни проблеми. Земенският манастир е подобаващ при болести на нервната система, отделителната система и нарушавания на метаболизма.

Хората могат да се възползват и от неповторимите лечебни свойства на чудодейните икони, които имат голяма лечебна мощ. Винаги можете да сложите копие на лековитото изображение у дома, на работното място или където сметнете, че е належащо. Чудо може да се случи, само че то се случва тогава, когато човек работи за своето лично здраве, а не когато чака някой да му донесе здраве. Той може да получи помощ извън, само че на първо място би трябвало да се грижи за себе си. Профилактиката е доста значима част от грижата за себе си.

– Това значи ли, че може да се случи знамение и тежко заболели хора, които отидат на сходни места може да оздравеят?

– Нещата въпреки всичко не са толкоз елементарни и лекуването е сложно. Първо те би трябвало да създадат за себе си това, което е належащо, а по-късно да разчитат на останалите неща. Чудо може да се случи, само че то се случва тогава, когато човек работи за своето лично здраве, а не когато чака някой да му донесе здраве. Той може да получи помощ извън, само че на първо място би трябвало да се грижи за себе си. Профилактиката е доста значима част от грижата за себе си.

– Съществува ли съгласно вас черна магия?

– Има такива практики, които се вършат и в България, и в целия свят. Те са за смяна на енергийната система на индивида посредством външно влияние. В националните среди това е известно като магия, само че всеки може да прави такива ритуали. Има хора, които се занимават с това и в действителност реализират смяна в житейския път и здравословното положение на индивида. Това е неглижирано от академичната медицина. А човек, който има такава обработка, може да се разболее и макар приложеното лекуване резултатите ще бъдат нулеви.

- Д-р Драганов, вие сте бил народен представител в Народното събрание и въз основата на своя теоретичен опит и въз основата на измервания от дълго време настоявате народните представители да не заседават в историческата постройка на площад " Народно заседание ", а да се реалокират в постройката на някогашния Партиен дом. Толкова ли са зле нещата на енергийно равнище в Народното събрание?

- Много пъти съм го казвал, че Народното събрание би трябвало да се реалокира в Партийния дом, само че никой не ме слуша и очевидно към този момент няма смисъл да го дублирам. Изморих се да изяснявам за какво би трябвало да се предприеме сходна стъпка. Знае е, че постройката на Народното събрание е издигната върху остаряло турско наказателно гробище от времето на Османската империя. Там в миналото са погребвани хора, наказани за обезчестяване, обири, ликвидиране – с тежки закононарушения, които генерират доста неприятен вид сила. Съвсем обикновено е, щом такива хора са заровени на тази повърхност, да има дисбаланс на сили.

Пагубно е, че Народното събрание е издигнато върху костите на убийци и изнасилвачи. Това са сили, които, в случай че не се чистят, те остават и се натрупват. Остават енергийните боклуци и на всички следващи Народни събрания до момента. Затова не се чудете, че законодателният храм постоянно е бил място на остри противодействия.

Лично съм мерил силите в пленарната зала и в коридорите на Народното събрание и данните демонстрираха, че там има мощна отрицателна сила, която се дължи както на външните въздействия – т.е. на силата от гробищата, по този начин и на отрицателната сила, която излъчват депутатите, обиждайки се един различен.

Добре е, че до Народното събрание се намира катедралата „ Св. Александър Невски” - храмът е с доста мощно лъчение, тъй като в него не се вършат опела, единствено в доста редки случаи. Наблизо до Народното събрание е и старинната черква " Света София ", което също е добре. Винаги съм упорствал Народното събрание да се реалокира и да работи в постройката на някогашния Партиен дом, а актуалната постройка да бъде оставена като формален знак. Депутатите единствено за малко заседаваха в зала " Света София " на някогашния Партиен дом и отново се върнаха в остарялата си постройка. За мен няма проблем, че Партийният дом е бил на Българска комунистическа партия. По-важното е, че не е издигнат върху турско гробище за нарушители.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР