Д-р Николай Недев, световнопризнат специалист с над 10 000 проведени

...
Д-р Николай Недев, световнопризнат специалист с над 10 000 проведени
Коментари Харесай

Световно име в лъчелечението преглежда във Варна

Д-р Николай Недев, световнопризнат експерт с над 10 000 извършени комплицирани курса лъчелечение и богата процедура в ЮАР, Нова Зеландия и Европа, ще преглежда пациенти в Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна. Той ще съветва пациенти регулярно всеки финален петък от месеца. Първата му аудиенция ще бъде на 29 март от 10 часа в медицинския център.

Към момента доктор Недев завежда Клиниката по лъчелечение в Аджибадем Сити Клиник Онкологичен център, София. Той е приключил медицина в Медицинския университет във Варна. Специализацията му по радиационна онкология е в университетската болница на Кейптаун, където негови учители са едни от най-известните онколози на ЮАР.

Пионер в доста аспекти на лъчелечението, доктор Николай Недев е развил първата стратегия с модулиране на дозата /IMRT/ в Нова Зеландия. IMRT е в основата на модерното лъчелечение, в което планирането на лъчелечението посредством компютърно модулиране на интензитета на обособените лъчи дава опция да се избегне засягане на здравите тъкани и органи.

Тази новаторска техника се ползва от доктор Недев и екипът му посредством най-новото потомство линеен ускорител Novalis TRUE BEAM STx, който разрешава третирането на дребни и огромни тумори с оптималната точност без потребност от скалпел.

Започна записване за прегледите на доктор Недев на 29 март на телефони 0700 33 900 и 0892 20 20 80. Консултациите са платени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР