Д-р Неделя Щонова, която се превърна в сензация в Денсинг

...
Д-р Неделя Щонова, която се превърна в сензация в Денсинг
Коментари Харесай

Ето я диетата на 53-годишната сензация от „Денсинг старс“ Неделя Щонова

Д-р Неделя Щонова, която се трансформира в сензация в „ Денсинг старс “, мина на спартански режим в шоуто, научи Lupa.bg. Със стъпването си на дансинга телевизионната водеща тотално отрязала от менюто си захарта, солта, брашното, пърженото и тлъстото, с цел да е съвършена пред камерите, които „ качват “ килограми даже на идеалното тяло.

Огромните старания очевидно й се отплащат – феновете са изумени от съвършената й фигура, от неналичието на грам целулит или непотребна лой. Журито също не можеше да повярва, когато сътрудникът й в танците Наско Месечков посочи, че Щонова е в такава невероятна форма, а е на 53 години.

Вместо да разчита на някой от модерните способи за намаляване или на „ вълшебно хапче “, Неделя предходна на кисело мляко. Сутрин хапвала по една кофичка, като постоянно добавяла и шепа овесени ядки. Понякога си разрешавала плод, само че изрично избягвала викокалоричните банани.

След изтощителните подготовки в „ Денсинг старс “ доктор Щонова се отпускала с лека вечеря с пилешко, пуешко или риба, гарнирани със свежа салата. Газирано и алкохол не близвала, само че пиела вода на стомах, с цел да не се обезводни в танцовото шоу.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР