Д-р Неделя Щонова и партньорът й в Денсинг Старс“ –

...
Д-р Неделя Щонова и партньорът й в Денсинг Старс“ –
Коментари Харесай

Д-р Неделя Щонова отпраши на почивка след „Денсинг Старс“

Д-р Неделя Щонова и сътрудникът й в „ Денсинг Старс “ – професионалният танцьор Атанас Месечков, съумяха да сграбчен първото място в танцовото съревнование, само че против солидна цена. Сложните хореографии, с които двойката победител в шоуто впечатли журито и публиката им коствали значително болежки, а тя се сдобила и с няколко по-сериозни травми. Д-р Щонова обаче явно е съумяла да се възвърне много бързо от тях поради обстоятелството, че тези дни се върнала още веднъж във фитнес залата.

 

По време на танцовата конкуренция лекарката неколкократно стигала до лимита на силите и опциите си. наложило й се и да потърси съвещания с сътрудници поради контузии, защото имала кръвоизлив в двуглавия бедрен мускул и подозрение за руптура на капсулата на бъбрека. Синеоката лекарка била измъчвана от изтощеност, стигнала до сълзи и безсънни нощи поради мощните страсти. Дори й се наложило да посети гръден хирург поради подозрения за счупено ребро.

Освен всичко останало, тя се сдобила и с много синини и отоци по време на всеотдайното си показване в шоуто, само че пък не съжалява за присъединяване си. Щастлива е, че е последвала сърцето, което й подсказвало да се включи в „ Денсинг Старс “

 

Тъкмо в шоуто доктор Щонова се убедила още един път във значимостта на дисциплината и трудолюбието, за които постоянно е вярвала и проповядвала, че имат основна роля за всеки триумф. „ Просто има път, който би трябвало да бъде извървян “, сподели лекарката преди дни от обичания си фитнес, в който се завърна след къса пауза. Тя се отдаде на отмора след успеха в танцовото съревнование, тъй като тялото й имало потребност.

 

„ Както и журито споделяше, ние имахме най-сложните хореографии, правихме най-трудните поддръжки и просто тялото ми имаше потребност да си почине “, споделя тя.

 

В дните след финала на шоуто лекарката не релаксираше на дивана у дома, а на почивка в Сан Марино. Посети и италиански градове, в това число Венеция, като много постоянно се придвижваше с колело. Преди това пък, в края на май, доктор Неделя Щонова бе в Англия, откъдето показа страсти от дипломирането на щерка си Лилия-Сапфира, която преди дни отпразнува 19-ия си рожден ден.

 

„ Няма подобен момент на света! Вълнението да съпреживея дипломирането на моето малко момиченце. Браво, Лили! Безусловна моя любов. Ти се появи толкоз мъчно на белия свят – като едно малко знамение. И аз постоянно мислех, че би трябвало да те вардя, да те изучавам, да те покровителствам, да ти давам направления, сили, помощ и ориентири. А истината, блага моя, е, че през цялото това време ти мен учеше, ти ме закриляше, ти ми даваше сили, опора, криле, светлина и образец! “, сподели доктор Щонова с неприкрито неспокойствие.

 

Загатна и за тестванията, които Лилия-Сапфира трябвало да преодолее, с цел да получи дипломата си.

„ Зная какъв брой ти беше мъчно, мама. Помня всяка сълзичка и всяка безсънна нощ над учебниците “, показа гордата майка и акцентира, че в никакъв случай не се е чувствала по-щастлива, в сравнение с в деня на дипломирането на щерка си.

 

Три пъти отказвала да влезе в шоуто

С впечатляващото си показване и заслужена победа в „ Денсинг Старс “ доктор Неделя Щонова въодушевила освен феновете си и феновете на предаването „ Светът на здравето “. Същият резултат присъединяване й има и измежду сътрудниците й. В това синеоката невроложка се убедила, когато неотдавна се видяла на семинар с над 300 лекари в Плевен. Всички те й споделили, че са признателни и щастливи от дозата ентусиазъм, която получили, гледайки я в танцовото съревнование.

Предвид изявите й на професионално равнище в конкуренцията, сътрудниците и евентуално биха били сюрпризирани, в случай че схванат, че е отказала на три пъти присъединяване си.

 

Д-р Щонова се тормозила какви ще са реакциите в лекарската колегия, в случай че се включи в танцовото шоу, а и имала доста натоварена стратегия. В последна сметка се съгласила да взе участие в предаването с аргумента, че ще въодушеви доста хора. Условието й било, че желае да изясни претекста си да влезе в шоуто – не с цел да се състезава, а с цел да влюби хората в самодейния метод към здравето. Затова и била учудена, когато спечелила. „ За мен има значение, че срещам деца по улицата, които желаят да танцуват. Виждам хора с фрактури, които желаят да вървят на рехабилитация, хора с по пет несполучливи опита ин витро, които ми споделят: „ Вие ни вляхте вярата да имаме вяра, че един ден едно сърчице ще тупти под моето сърчице “, показа доктор Неделя Щонова, която на финала получи повече гласове от певицата Дара.

 

Лекарката си го изяснява с това, че публиката е гласувала за индивида Неделя, а не за танцьора Дара. Мисията на доктор Щонова била оценена, а точно да покаже, че животът може да бъде хубав на всяка възраст. Това й споделили и сътрудниците, с които се срещнала.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР