Д-р Милен Врабевски е български бизнесмен и меценат, активно ангажиран

...
Д-р Милен Врабевски е български бизнесмен и меценат, активно ангажиран
Коментари Харесай

Д-р Милен Врабевски с номинация за „Мъж на годината“

Д-р Милен Врабевски е български предприемач и филантроп, интензивно зает с идеята на благотворителността в България в поддръжка на начинания за одобряване на националната еднаквост и българската диаспора в европейска вероятност. Учредител и ръководител на Фондация „ Българска памет “.
Д-р Врабевски е основател и покровител на една от най-мащабните частни вложения в образованието – „ Път към университета “, която обезпечава безвъзмездни кандидат-студентски уроци на младежи от цялата страна. Участниците за 2019-та са 486, а 87% от всички участници в програмата биват признати във ВУЗ-ове в България и чужбина.
Д-р Врабевски е покровител на 15 многодетни български фамилии и първият и максимален спомоществовател на самодейността „ Искам бебе “. Към момента с помощта на директните му вложения са се родили 35 деца.
През 2020-та ще се организира XXVI учебен семинар на Фондация Българска Памет. Вече 14-та поредна година, с финансовата поддръжка на доктор Милен Врабевски, 200 младежи от българската диаспора в Украйна, Молдова, Северна Македония, Албания, Сърбия, както и от района на Западните Родопи и Тервел, идват в България за 5-дневния конгрес. Той ги среща с вдъхновяващи персони и топ експерти от разнообразни публични и бизнес сфери, които посредством персоналния си образец, познания и опит ги стимулират да не стопират да се развиват, да работят за своя триумф и за триумфа на обществото, в което живеят.
Подкрепете създателя на Фондация Българска Памет доктор Милен Врабевски в гласуването за “Мъж на годината ”
Благодарим!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР