Д-р Мария Папазова е родена през 1957 г. в Поморие.

...
Д-р Мария Папазова е родена през 1957 г. в Поморие.
Коментари Харесай

Д-р Папазова за най-страшната отрова в храната на българите

Д-р Мария Папазова е родена през 1957 година в Поморие. Завършва висше обучение – филантропична медицина, през 1981 година в софийската Медицинска академия. След клинична процедура като участъков терапевт и помощник в Националния институт по ендокринология, геронтология и гериатрия приключва постоянна аспирантура в Института по физиология на Българска академия на науките към европейската „ Програма за проучване на индивида и по-специално на неговия мозък ”.
През последните повече от 13 години специализира холистична медицина и практикува като холистичен съветник.
Приоритетните области, в които реализира забележителни резултати с пациентите, без значение от поставената диагноза, са: създаване на самостоятелни стратегии за хранене; микронутриентология, китайска физиология и фармакология, хомеопатия, кристалотерапия и други.

Благодарение на своите изследвания доктор Папазова разкри истината за храните, които постоянно слагаме на трапезата си с убеждението, че са потребни. Оказва се обаче, че сме в голяма илюзия. Те освен са същински камшик за здравето ни, а и приемът им крие неподозирани опасности. Папазова е безапелационна, че храните, които крият най-големи опасности за здравето ни, не са по никакъв начин малко. Най-опасни съгласно нея са оризът, царевицата, модифицираните пшенични храни, овес, соя, ръж и ечемик. Сегашните зърнени култури нямат нищо общо с тези от предишното, твърди доктор Мария Папазова.
Истината за модифицираните храни е пагубна. Те от дълго време са се трансформирали в същински хищници, унищожаващи човешкия организъм. Чрез тези храни в кръвта ни проникват непознати белтъци, които съумяват да доближат до множеството органи и да нанесат пагубни вреди. Най-уязвими са дребните деца. Обикновено организмът им реагира посредством чревни възпаления и също така им се унищожава имунитетът.

Д-р Мария Папазова предизвестява, че тези процеси тлеят в организма в продължение на години. Обикновено се отключват ненадейно под формата на сърдечносъдови проблеми, диабет, автоимунни болести, затлъстяване и други Експертът поучава да заместим тези култури с картофи, амарант, елда, просо, нахут и киноа. От тях може да се подготви брашно и в домашни условия. По този метод ще бъдат избегнати огромна част от рисковете. Специалистката дава и други насоки за филтриране на организма, като отхвърля всеобщото мнение, че би трябвало да се пие доста вода.
„ Количеството вода е самостоятелно за всеки човек. На ден би трябвало да се изпиват по 40 мл на кг тегло.

Сутрин наложително се взимат добавки, които имат две съществени задания – базови, които да държат уплашената клетка отворена, да я хранят и да служат за всекидневен детокс, и втора добавка, обвързвана с съответния ни здравословен проблем. Преди да има диагноза на заболяване, има уплашена заключена клетка. Здравето е едно и заболяването е една. През този сезон е деен черният дроб, по тази причина би трябвало да се грижим за него. Как става това? Пие се зехтин заран и вечер преди лягане, взимат се нужните добавки и се внимава с гнева. Гневът е възприятието, което нападна черния дроб. Другото значимо е напролет и лятото да се ляга най-късно в 23 часа. Черният дроб работи най-активно през нощта и лягайки по-късно, ние блокираме работата му “, изяснява доктор Папазова.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР